Vill du jobba med en av Sveriges största sportsajter på Facebook? Tveka då inte att söka jobbet som videoredaktör hos oss på Sportbibeln och Nyheter365.

Sportbibeln har bara funnits i två år, men är redan en av Sveriges största sportsajter på Facebook (sett till interaktioner). Vi söker nu en videoredaktör vars huvudsakliga uppgift är att skapa material till Sportbibeln och dess systersajter. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från videoredigeringsprogram som Adobe Premiere eller Final Cut. Kunskaper i Adobe After Effects är meriterande.
Det är även ett plus om hur du har erfarenhet som skrivande journalist.

Som videoredaktör hos oss krävs det att du tar mycket ansvar, i gengäld får du stort utrymmer att driva igenom egna idéer. Utvecklingsmöjligheterna är många och då företagets verksamhet och storlek ökar hela tiden kan du och vi ha kommit hur långt som helst om ett år eller två.

Nyheter365 ligger även bakom sajten Newsner, där vi producerar några av världens mest populära videos på Facebook.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vill du jobba med en av Sveriges största sportsajter på Facebook? Tveka då inte att söka jobbet som videoredaktör hos oss på Sportbibeln och Nyheter365. Sportbibeln har bara funnits i två år, men är redan en av Sveriges största sportsajter på Facebook (sett till interaktioner). Vi söker nu en videoredaktör...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group