Vill du vara en del av det team som just nu gör några av världens mest virala videos? Tveka då inte att söka jobbet som videoredaktör hos oss på Newsner och Nyheter365.

Vi söker just nu nya supertalanger som kan hjälpa vårt lagbygge att nå ännu högre höjder. Som videoredaktör hos oss kommer din huvudsakliga uppgift bestå i att skapa material till våra sociala medier-sajter, digitala nativekampanjer och våra egna succéproduktioner som ”Den som skrattar förlorar” – ett av Sveriges mest uppskattade humorprogram.

Som videoredaktör på Newsner krävs det att du tar mycket ansvar – i gengäld får du stort utrymme att driva igenom egna idéer. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från videoredigeringsprogram som Adobe Premiere eller Final Cut. Kunskapar i Adobe After Effects är meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet som skrivande journalist och goda kunskaper i engelska.

Vårt team i Stockholm består i dag av ett 20-tal redaktörer som varje dag levererar traditionella nyheter, engagerande reportage, humor, video och sportsnackisar. Varje vecka besöker mellan 1-2 miljoner svenskar Newsner, Sportbibeln och Humorbibeln.

Vi har en platt organisation där alla får göra sin röst hörd och där nya idéer alltid är välkomna. Utvecklingsmöjligheterna är många och då företagets verksamhet och storlek ökar hela tiden kan du och vi ha kommit hur långt som helst om ett år eller två.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Vill du vara en del av det team som just nu gör några av världens mest virala videos? Tveka då inte att söka jobbet som videoredaktör hos oss på Newsner och Nyheter365. Vi söker just nu nya supertalanger som kan hjälpa vårt lagbygge att nå ännu högre höjder. Som videoredaktör...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group