ill du vara en del i det team som just nu gör världens mest virala videos? Tveka då inte att söka jobbet som videoredaktör hos oss på Newsner och Nyheter365.

Vi söker just nu nya supertalanger som kan hjälpa vårt lagbygge att nå ännu högre höjder. Som videoredaktör hos oss kommer din huvudsakliga uppgift bestå i att skapa material till våra sociala medier-sajter och våra digitala nativekampanjer. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från videoredigeringsprogram som Adobe Premiere eller Final Cut. Kunskaper i Adobe After Effects är meriterande.

Det är även ett plus om hur du har erfarenhet som skrivande journalist.

Du ska ha fingertoppskänsla för berättande, kunna redigera, planera och ha kundkontakt. Som videoredaktör hos oss krävs det att du tar mycket ansvar, i gengäld får du stort utrymmer att driva igenom egna idéer. Utvecklingsmöjligheterna är många och då företagets verksamhet och storlek ökar hela tiden kan du och vi ha kommit hur långt som helst om ett år eller två.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
ill du vara en del i det team som just nu gör världens mest virala videos? Tveka då inte att söka jobbet som videoredaktör hos oss på Newsner och Nyheter365. Vi söker just nu nya supertalanger som kan hjälpa vårt lagbygge att nå ännu högre höjder. Som videoredaktör hos oss kommer din huvudsakliga...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group