Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till vad vi är idag, Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss!

Som videographer och filmkreatör på vårt huvudkontor får du möjlighet att vara med och utveckla vårt arbete inom rörlig kommunikation. Du blir en viktig resurs i vårt marknadsteam om sex personer och erbjuds en varierande tjänst, med fokus på rörlig media, där du får arbeta såväl operativt som strategiskt. Dina främsta arbetsuppgifter består i att:

  • Ansvara för hela processkedjan, från planering till färdig produkt – manus, filmning, fotografering samt redigering och publicering.
  • Ansvara för produktionen av animation och rörlig grafik.
  • Producera texter och innehåll till våra kanaler.

Du kommer att vara ansvarig för att genomföra och utveckla våra projekt inom rörlig kommunikation vilket kräver att du som person är initiativrik och duktig på att driva igenom projekt från start till mål. Att du dessutom är flexibel och villig att hjälpa till där det behövs som bäst är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har en mycket god känsla för film- och formspråk.
  • Har erfarenhet och god vana av att arbeta i Adobe Creative Suite, framförallt Premiere och After Effects.
  • Har kunskap om hårdvara för filmproduktion.
  • Är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.
  • Är noggrann och strukturerad.

Arbetslivserfarenhet från likande roller är meriterande.

Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan. Bifoga personligt brev, CV, portfolio samt fyra till fem filmklipp som du upplever kan matcha Input interiörs varumärke. Uppge även löneanspråk.

För eventuella frågor om tjänsten kontakta Johan Olsson på 031-799 89 07.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikGöteborg
Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till vad vi är idag, Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss! Som videographer och filmkreatör på vårt huvudkontor får du möjlighet att vara med och utveckla vårt arbete inom...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group