Du har en väl utvecklad bildkänsla och har en stark drivkraft. Vi ser gärna att du har en viss erfarenhet inom sociala medier och brinner för onlinevideo. Du har en positiv attityd, bra arbetsetik samt förstår hur och när man ska vara proaktiv.Just nu växer vi och vill hitta dig som vill vara med oss och få en viktigt roll i företagets utveckling. Du kommer få jobba med moderna verktyg, effektiva produktionsmodeller och välkända varumärken.

Rollen innebär allt från idéskapande till produktion. Du kommer främst att jobba med redigering av video content för sociala medier och andra digitala kanaler både organiska och för annonsering. Som Video Editor kommer du ha en stor inverkan på slutresultatet och deltar aktivt i hela vår arbetsprocess. Det kreativa arbetet innebär även mycket kundkontakt.

Du har en väl utvecklad bildkänsla och har en stark drivkraft. Vi ser gärna att du har en viss erfarenhet inom sociala medier och brinner för onlinevideo. Du har en positiv attityd, bra arbetsetik samt förstår hur och när man ska vara proaktiv.

Har du detta?
– Referenser från tidigare videoprojekt
– Erfarenhet av Final Cut Pro
– Grundläggande förståelse för filmproduktion
– Enklare grafik/animeringar i After Effects – Ej krav

– Du har mycket goda kunskaper i svenska och kan använda språket i så väl tal som skrift.

Och …
passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet (2018-08-02).

Tjänsten är på heltid i Stockholm och vårt kontor ligger centralt på Kungsholmen. Stockholm Media Factory är en Onlinevideobyrå. Vi erbjuder en heltäckande lösning kring video inklusive strategi, produktion, distribution, annonsering och analys

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Du har en väl utvecklad bildkänsla och har en stark drivkraft. Vi ser gärna att du har en viss erfarenhet inom sociala medier och brinner för onlinevideo. Du har en positiv attityd, bra arbetsetik samt förstår hur och när man ska vara proaktiv.Just nu växer vi och vill hitta...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group