Passion Lab är en Brand Emotion-byrå specialiserad på kommunikation som väcker känslor. Vi hjälper våra kunder med att sätta varumärken i rörelse genom t ex film, sponsring eller event som berör. Byrån grundades 2001 och har i dagsläget 19 anställda och sitter i lokaler med fantastisk utsikt på Blasieholmen. Bland våra uppdragsgivare kan nämnas Unibet, ICA, SJ, Expressen, Lyko, Electrolux, DHL, och Malmö stad.

 

Vi söker dig som brinner för att skapa passionerat och engagerande rörligt innehåll.

Som Video Content Producer hos oss kommer du att ansvara för att löpande ta fram innehåll för sociala medier och digitala kanaler. Du är med och styr innehållet från kreativ lösning till produktion. Vi ser att du själv filmar/fotograferar såväl som redigerar och klipper innehåll. I din roll ingår även att hålla intervjuer samt styra och följa upp enklare produktioner.

Du ansvarar för att ta ut aktiviteter enligt övergripande koncept och manér och du medverkar vid fastställandet av övergripande plan för contentdistribution och produktion. I rollen som Video Content Producer kommer du också medverka i planering och beställning av produktion som genomförs av extern partner.

Du ansvarar för att löpande leverera rörligt innehåll i flertalet spännande projekt, hela tiden i nära samarbete med teamet. Du kommer att ingå i ett härligt kreativt gäng men självklart också samarbeta med resten av Passion Labs grymma medarbetare.

Bakgrund

  • Dokumenterad erfarenhet av att filma samt klippa, redigera och producera rörligt material.
  • Vi arbetar i Adobe och det är en fördel om du är bekväm med de programmen.
  • Erfarenhet av att skapa innehåll för sociala medier och digitala kanaler från idé till utförande.

 

Person

Som person är du ödmjuk, kreativ och prestigelös med en hög anpassningsförmåga. Du är effektiv, ansvarsfull och har ett ständigt fokus på kvalitet. Vi tror även att du har en god kommunikativ förmåga samt är strukturerad och lyhörd. Passion och engagemang är egenskaper som värderas högt hos oss.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Passion Lab är en Brand Emotion-byrå specialiserad på kommunikation som väcker känslor. Vi hjälper våra kunder med att sätta varumärken i rörelse genom t ex film, sponsring eller event som berör. Byrån grundades 2001 och har i dagsläget 19 anställda och sitter i lokaler med fantastisk utsikt på Blasieholmen....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group