Ser du dig själv som en expert på marknadsföring och drivs av att skapa värde?

Hej, jag heter Sahar Kupersmidt är Senior Vice President på Viasat och nu letar jag efter en nyckelperson till min ledningsgrupp som ska ansvara för Viasats marknadsföring i syfte att driva affären och varumärket. Rollen är ett vikariat för föräldraledig på 1 år.

Vad rollen innebär:

I den här rollen kommer du få möjlighet att transformera vår marknadsföring från traditionell till digital med stort fokus på ROI. Som Head of Marketing ingår du i Viasats ledningsgrupp och ansvarar för att:

  • Tillsammans med övriga ledningsgruppen sätta och exekvera på den övergripande strategin
  • Leda och utveckla marknadsteamet som består av tre projektledare
  • Utveckla och exekvera på marknads- och kommunikationsstrategin utifrån en datadriven approach
  • Säkerställa en välavvägd mediemix
  • Utveckla och implementera Viasats SoMe-strategi
  • Utveckla och driva varumärkesstrategin
  • Skapa och följa ROI på alla marknadsaktiviteter

Vem är du?

Du är en resultatdriven och analytisk teamplayer med minst 5 års erfarenhet av marknadsföring. För att lyckas i rollen har du utöver dina kunskaper kring traditionella kanaler djup förståelse för SEO, paid search och Google Analytics .Tidigare erfarenhet av en ledande position på en mediebyrå inom digital annonsering och marknadsföring är meriterande. Du har erfarenhet av att leda ett team och en passion och förståelse för hur marknadsföring skapar resultat inom e-handel.

Varför ska du börja på Viasat?

Vi erbjuder dig en utmanande och viktig roll där du kommer att vara med och leda ett företag i en spännande fas. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom NENT-koncernen.

Tycker du att det låter intressant och vet att du är vår nästa stjärna– då är vi intresserade av dig! Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till mig sahar.kupersmidt@nentgroup.com eller rekryteringsansvarig Andreas Karlsson andreas.karlsson@nentgroup.com

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Ser du dig själv som en expert på marknadsföring och drivs av att skapa värde? Hej, jag heter Sahar Kupersmidt är Senior Vice President på Viasat och nu letar jag efter en nyckelperson till min ledningsgrupp som ska ansvara för Viasats marknadsföring i syfte att driva affären och varumärket. Rollen...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group