Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 40 000 studenter, 7 000 anställda och en omsättning på 6,5 miljarder kronor.

Beskrivning
Centrum för genusvetenskap vid Uppsala universitet inrättades 2003 som en universitetsgemensam enhet med ett tvärvetenskapligt verksamhetsuppdrag med inriktning mot genusforskning och med placering inom vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap, historisk-filosofiska fakulteten. Utbildning och forskning ska enligt instruktionen omfatta både biologiska och sociala perspektiv på kön.

Vid Centrum för genusvetenskap bedrivs framför allt forskning men även utbildning på grundnivå och avancerad nivå. Ett trettiotal forskare från alla vetenskapsområden finns vid Centrum; därutöver handleds sju doktorander antagna i olika ämnen/institutioner.

Arbetsuppgifter
Som informatör arbetar du med information och kommunikation knuten till verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att vara webbredaktör och ansvara för uppdatering och förnyelse av hemsidan, producera informationsmaterial, ansvara för intern- och externkommunikation, att delta i organiseringen av seminarier och konferenser, att följa den dagliga verksamheten samt att färdigställa rapporter. Vidare kommer tjänsten att inbegripa uppbyggande av samverkan med det civila samhället, PR- och informationsspridning. Även andra typer av arbete kan förekomma.
Som informatör arbetar du i en föränderlig organisationsdel vilket innebär att arbetsuppgifterna kan komma att förändras eller tillkomma då kraven på serviceorganisationen förändras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och god kommunikativ förmåga. Som person har du lätt för att samarbeta, har ett gott ordningssinne samt en god förmåga att hantera högre arbetsbelastning vid särskilda tillfällen. God datorvana. Stor vikt kommer att läggas på den personliga lämpligheten.

• God samarbets- och initiativförmåga, självständighet, flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt.
• Goda kunskaper i relevanta dataprogram, såsom Photoshop och InDesign, samt erfarenhet av hantering av hemsidor och sociala medier.

Ansök här.

MedieJobbArkivUppsala
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp