Vill du vara med och transformera bilbranschen?

Bilbranschen digitaliseras i hög fart, både i produkt, kommunikation och värdekedja. Många spännande år är att vänta för framtidens bilnyttjande, transport och service.

Vi söker en Online Marketing Manager

Vill du vara med på vår resa mot framtidens bilmarknad? Vi vill nu förstärka vår marknadsorganisation med dig som har stor kunnighet och erfarenhet inom digital marknadsföring, analys och teknologi. Din uppgift är att tillsammans med övriga i marknadsteamet utveckla vår kommunikation och affärsmässighet online i gränssnitt mot kunder och partners. Kunskaper inom digitala kanaler, relaterade KPI:er och plattformar är ett krav och specifik kunskap kring DoubleClick, Adform eller Google Analytics 360 Suite är en stor fördel. Ditt uppdrag är att utveckla förutsättningar och driva vår digitala marknadsföring och våra mediaköp för samtliga märken och inom flera kanaler – våra egna, sociala, köpta m.m. gentemot både privat och företagskunder.

Vi söker dig som brinner för digital utveckling och kundupplevelse tillsammans med kollegor och partners. Du är en öppen och analytisk ”doer” som har lätt för att samarbeta. Vi har en bred kompetens för genomförande internt och höga ambitioner, då vi ser det som en viktig komponent i att erbjuda kundupplevelse i världsklass.

Din ansökan Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. För att söka tjänsten klicka på ”Sök detta jobb”. Vid frågor om tjänsten, kontakta Karin Nygren, Chef Marknad och Digitalisering, 08-4772210. Skicka in din ansökan senast den 30/5-2018.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag. 
Vi vill vara ett av Sveriges ledande serviceföretag och står för nytänkande i branschen.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vill du vara med och transformera bilbranschen? Bilbranschen digitaliseras i hög fart, både i produkt, kommunikation och värdekedja. Många spännande år är att vänta för framtidens bilnyttjande, transport och service. Vi söker en Online Marketing Manager Vill du vara med på vår resa mot framtidens bilmarknad? Vi vill nu förstärka vår marknadsorganisation...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group