Tjänsten hör till kommunikationsavdelningen som ansvarar för UL: s interna och externa kommunikation. Avdelningen planerar, koordinerar, formulerar och hanterar information och projekt riktade till medarbetare, samarbetspartners, medborgare och kunder.

DIGITAL KOMMUNIKATÖR

Tjänsten
Din huvuduppgift är att ansvara för kommunikationen i våra digitala kanaler. Du planerar och skapar innehåll, aktiviteter och effektiv kundkommunikation. Du arbetar med att löpande uppdatera våra kanaler och du är operativt med och utvecklar våra digitala plattformar och kommunikationslösningar.

Kvalifikationer
Du som söker har relevant utbildning inom området och erfarenhet som digital kommunikatör. Du brinner för teknik och att skapa digitala kundmöten samt vet hur digital kommunikation bäst fungerar beroende syfte, mål och kanal. Du använder statistik och Google analytics som arbetsverktyg. Du är kreativ och har fingertoppkänsla för kommunikation som inspirerar, informerar, engagerar och genererar försäljning. Det är viktigt att du är en lagspelare och uppskattar många kontaktytor. Du har gedigen erfarenhet av CMS-verktyg, att utveckla synlighet i sociala medier samt behärskar text- och bildhanteringsverktyg, som InDesign och PhotoShop.

SAMHÄLLSORIENTERAD KOMMUNIKATÖR MED ERFARENHET FRÅN POLITISKT STYRDA ORGANISATIONER

Tjänsten
Vi söker dig som har strategisk höjd, är initiativrik, drivande, självständig, förstår helheter och är trygg i din yrkesroll. Tillsammans med samhälls- och trafikplanerare samordnar du våra kommunikationsfrågor. Du ska bidra till att utveckla vårt kommunikationsarbete, producera texter och presentationer samt delta i planering av samråd, seminarier och andra arrangemang.

Kvalifikationer
Du som söker har dokumenterad bred och mångårig erfarenhet från kommunikationsarbete eller journalistiskt arbete samt relevant utbildning från högskola/universitet. Du har förmåga att skapa relationer, utveckla samarbeten inom och utanför organisationen och handfast arbeta med kommunikationsinsatser. Du är en duktig skribent med stark egen motor samt god känsla för nyhetsvärdering. Du har en bred samhällsorientering, vana av offentlig sektor, att arbeta i politiskt styrda organisationer samt att ansvara för och arrangera samråd, och seminarier.

Du är mål- och resultatinriktad och har förmåga att självständigt strukturera ditt arbetssätt och driva dina processer vidare. Du är lyhörd och samarbetar väl med andra. Du är kreativ och nytänkande.
Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationUppsala
Tjänsten hör till kommunikationsavdelningen som ansvarar för UL: s interna och externa kommunikation. Avdelningen planerar, koordinerar, formulerar och hanterar information och projekt riktade till medarbetare, samarbetspartners, medborgare och kunder. DIGITAL KOMMUNIKATÖR Tjänsten Din huvuduppgift är att ansvara för kommunikationen i våra digitala kanaler. Du planerar och skapar innehåll, aktiviteter...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp