Vi söker en TV-planner till MTG TV Sales Planning. En bra möjlighet för dig som är i början av en karriär inom media.

Rollen som TV-Planner
Vårt uppdrag är att ge bästa möjliga kundservice både extern och internt. Vi är ett engagerat team som alltid ser till våra kunders bästa! Samtidigt som vi måste vara snabbfotade för att hålla tighta deadlines både externt och internt.

MTG TV sänder från London vilken gör att vi på MTG TV Planning måste förhålla oss till de regler som finns i UK för broadcasting.

Som TV-planner ansvara du för våra kunders TV-kampanjer i våra fri- tv kanaler (TV3, TV6, TV8, TV10, MTV & Comedy Central). Vi administrerar hela processen i vårt Airtime system från mottagen bokning till att reklamen är redo att gå On-air. Processen består av att vi förvaltar kundernas kampanjer på bäst möjliga sätt. Viktigt är att vi levererar utifrån kampanjmålen såsom målgrupp och kanalsplittar.

Vad söker vi?
Vi söker dig som är nyexaminerad från Universitet/Högskola med relevant utbildning. Du är uthållig, stresstålig, noggrann samt har en fallenhet för siffror. Du gillar ett högt tempo, är stark i eget arbete men trivs också att arbeta i grupp. Tidigare erfarenhet av kundkontakt/kundserviceyrke är ett krav och även att du är flytande i engelska i tal och skrift.

Vill du bli en av oss?

Ansökan
Ansök genom att klicka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev. För mer info, kontakta Isabelle Halling Rosberg, TV/Online Sales Planning Manager, på 073 699 24 03. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Vi söker en TV-planner till MTG TV Sales Planning. En bra möjlighet för dig som är i början av en karriär inom media. Rollen som TV-Planner Vårt uppdrag är att ge bästa möjliga kundservice både extern och internt. Vi är ett engagerat team som alltid ser till våra kunders bästa! Samtidigt...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp