Studentkortet är ett av Sveriges ledande mediaföretag riktat mot studentmålgruppen. Vi har sedan 1995 arbetat med erbjudanden till studenter och fick under 2018 utmärkelsen Gasellpriset av Di. Vi är ett ungt och framgångsrikt företag som genomsyras av energi, glädje och bra gemenskap. I våra lokaler i centrala Stockholm sitter idag 28 medarbetare som arbetar med försäljning, marknadsföring, utveckling och medlemsservice.
Vi jobbar i en snabb och dynamisk miljö. Att arbeta på Studentkortet är aldrig tråkigt.

Nu har du en fantastisk möjlighet att bli en del av vårt härliga team då vi söker en noggrann och strukturerad Traffic specialist till vår marknadsavdelning.

Om tjänsten

Som Traffic Specialist på Studentkortet ansvarar du för koordinering och produktion av våra kunders kommunikation till våra studenter genom SMS, Pushnotis, E-post, App, DR och Hemsida. Som Traffic specialist överser du all produktion och fördelar arbetet mellan dig själv och våra två kommunikatörer. Du samarbetar dagligen med sälj-, operations-, analys- och techavdelningen. Du jobbar tätt med våra största kunder och är specialist på vår produktion. Traffic specialist har även ansvar för relationen med externa leverantörer av system som används i produktionen.

Tjänsten är tillsvidaretjänst på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Anställningen inleds med provanställning.

Om dig

  • Utbildning inom marknadskommunikation/media, gärna med digital inriktning.
  • Utbildning/erfarenhet av säljande text. Förståelse för vad som konverterar till köp.
  • Utbildning/erfarenhet av bildbearbetning i Photoshop.
  • Mycket god kommunikationsförmåga i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Noggrann och öga för detaljer.
  • Engagerad och strukturerad.
  • Ha lätt för att samarbeta och samtidigt ansvara för att nå individuella mål.

Dessutom tror vi att du är en positiv lagspelare som kan jobba båda strategiskt och operativt. Du kan arbeta självständigt och proaktivt och tar ansvar för dina uppgifter. Du tänker också kreativt, ifrågasätter gamla rutiner och genomför idéer till praktik. Du kommer självklart vara en viktig person i marknadsteamet med möjlighet att påverka Studentkortets marknadsföring i helhet.

Är du intresserad?

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2 mars 2019.

Maila in din ansökan till: annsophie.sandberg@studentkortet.se

För ytterligare information och frågor kontakta Annsophie Sandberg Annsophie.sandberg@studentkortet.se

 

MedieJobbAdministrationStockholm
Studentkortet är ett av Sveriges ledande mediaföretag riktat mot studentmålgruppen. Vi har sedan 1995 arbetat med erbjudanden till studenter och fick under 2018 utmärkelsen Gasellpriset av Di. Vi är ett ungt och framgångsrikt företag som genomsyras av energi, glädje och bra gemenskap. I våra lokaler i centrala Stockholm sitter...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group