Villaliv är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige (2 132 200 ex enligt RS). Förlaget Villaliv bedriver tidningsproduktion såväl i pappersform som via Internet. Förlaget omsatte ca 62 miljoner kronor 2014. Tanken med Villaliv är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare. Här får man träffa både kändisar och okändisar, hemma där de trivs bäst. Målgruppen består av 4,4 miljoner mottagare i åldrarna 15-80 år. Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet. Medlem av Nordic Publishing Group Villaliv är medlem av Nordic Publishing Group. NPG består av Villaliv i Sverige, VoresVilla i Danmark och Pientalo i Finland. Vi har därmed möjlighet att erbjuda kampanjer i Sverige, Danmark och Finland.

Traffic & säljsupport

Villaliv söker en Traffic & säljsupport som ska administrera och vara en viktig kugge i vår säljorganisation. Service och support är ledordet i denna roll. Som Traffic kommer du främst att arbeta med planering, strukturering, administrering och uppföljning av reklamkampanjer. Du kommer att hålla kontinuerlig kontakt med kunder, tryckeri, redaktion, undersökningsföretag, samarbetspartners och mediebyråns kunder.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är att hantera material och order från våra kunder, och följa upp kampanjer, samt analysera utfall och resultat. Arbetet utförs främst i Excel och Fortnox.
För rätt person finns det även möjlighet till stor utveckling i arbetet. Du jobbar i ett team med erfarna säljare inom såväl digitala som traditionella medier.

Kvalifikationer (krav) . Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. . Du har känsla för service och support. Välorganiserad & strukturerad. . Goda kunskaper i programmen Word och Excel. Möjlighet att hantera flera frågor samtidigt. Stresstålig. Utåtriktad. Intresserad av villa och trädgård.

Meriterande (ej krav). Likande tjänst innan. Erfarenhet av media. . Photoshop. Känsla för redaktionell kvalité. För denna roll är det viktigt att du har förmågan att arbeta självgående och kan ta egna initiativ, vara serviceinriktad och att ta till dig andras åsikter så att tempot och gemenskapen hålls på topp.
Periodvis har vi högt tempo, då är det viktigt att du är stresstålig, effektiv och kan hålla många bollar i luften. Ett plus om du är intresserad av hem, trädgård och inredning.

Du behöver inte vara expert, dock är det viktigt att du har en öppen och positiv inställning till att lära dig nya saker och tycker det är kul.

Vi erbjuder -Ett roligt och varierande arbete på ett stabilt, växande företag som det går bra för. Fina kontorslokaler med bra parkering och kommunikationer i Halmstad. En driven och positiv arbetsmiljö där alla bidrar till vår framgång. Detta är en central roll för vår i verksamheten, där du kommer att ha stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter.
Du kommer att ingå i ett team som präglas av en kultur där man känner starkt ansvar, har roligt och gillar att vinna!

ANSÖKAN
————–
Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Vill du veta mer kring tjänsten, kontakta vår VD Fredrik Lindblahd på tel: 0708-22 72 41.

Sök tjänsten skriftligt via
fredrik.lindblahd@villalivet.se
med rubriken Traffic 2016.

MedieJobbAdministrationHalmstad
Villaliv är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige (2 132 200 ex enligt RS). Förlaget Villaliv bedriver tidningsproduktion såväl i pappersform som via Internet. Förlaget omsatte ca 62 miljoner kronor 2014. Tanken med Villaliv är att på ett varmt och...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp