Brinner du för content marketing? Är du digital ut i fingerspetsarna? Har du erfarenhet av att leda ett team eller projektleda digitala kampanjer? I så fall är vi redo att rulla ut den röda mattan för dig hos oss på Bonnier Education!

På Bonnier Education är tempot högt, och vi står alltid inför nya spännande utmaningar. Vi söker nu en ny teamleader communication and marketing som vill vara med och skapa marknadsföring i världsklass. Du blir ansvarig för vårt svenska kommunikations- och marknadsteam som består av fyra medarbetare som arbetar med content marketing. Ditt team kommer i sin tur att ingå i en internationell, ambitiös och humorfylld avdelning på 15 personer. Du rapporterar till vår chief marketing officer som sitter i Köpenhamn. Hos oss är tempot högt och uppgifterna varierande, och vi peppar varandra mycket.


Genom ett resultatinriktat och coachande ledarskap blir du ansvarig för att kontinuerligt maximera vår generering och kvalificering av leads via content marketing. Detta gör du via email-marketing, sociala medier, webbsidor, bloggar, mässor, annonser och PR. Du kommer även att vidareutveckla vår internationella marknadsstrategi tillsammans med dina kollegor i Danmark och Sverige. Dina utvecklingsmöjligheter är näst intill oändliga – bara du har ambitionen.

Du kommer att ha många kontaktytor i organisationen, däribland vår svenska redaktion och säljavdelning, samt vår danska teamleader communication and marketing.

Kvalifikationer

 • Du har ett digitalt mindset. Du har goda kunskaper och gärna praktisk erfarenhet av att arbeta med Google Adwords, Google Analytics, marketing automation (vi använder systemet Marketo) och Facebookannonser. Kunskaper i HTML är meriterande.
 • Du kan formulera dig felfritt i text. Vi producerar mycket innehåll och tar språk och ton seriöst. Du kan få orden att lyfta från pappret och har mängder av idéer på hur vi kan skapa innehåll som engagerar och inspirerar i sociala medier, på webbsidor och i nyhetsbrev.
 • Du har flera års erfarenhet av content marketing. Du har också erfarenhet av att leda ett team, alternativt har du varit en framgångsrik projektledare inom marknadsföring med en liknande position. Du trivs bra i en resultatorienterad miljö och med att arbeta mot KPI:er och ROMI.
 • Du har en stor kommersiell förståelse och drivs av mätbara mål.
 • Du är utbildad inom marknadsföring eller kommunikation.
 • Som person är du snabbtänkt och organiserad, och du är en prestigelös lagspelare med hög energi.
 • Flexibla arbetstider

 • Innovativ arbetsplats med internationellt mindset

 • Var med på resan när vi digitaliserar grundskolan

 • Friskvårdsbidrag

 • Kreativa och engagerade kollegor

 • Prestigelös kultur med härlig gemenskap

  Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Brinner du för content marketing? Är du digital ut i fingerspetsarna? Har du erfarenhet av att leda ett team eller projektleda digitala kampanjer? I så fall är vi redo att rulla ut den röda mattan för dig hos oss på Bonnier Education! På Bonnier Education är tempot högt, och vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group