Vill du vara SVT Nyheters ansikte mot publiken?
Nu söker vi dig som vill bidra till att ge våra tittare en nära och angelägen journalistik. Du har ett personligt tilltal, är van vid direktsändningar och vill utveckla nyhetsdramaturgin. Som programledare har du ansvar för utformningen av våra sändningar och fattar publicistiska beslut. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga.

Placeringsort för tjänsten är Stockholm och som programledare sänder du SVT: s lokala nyhetsprogram över Stockholm, Uppsala och Södertälje. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider.

I tjänsten ingår också att arbeta som reporter och då producera nyheter till SVT: s samtliga plattformar, varför digital kompetens är viktig. Du gör egna reportage från idé till färdigt inslag och därför ingår i rollen att filma, redigera, webbpublicera samt sprida materialet i sociala medier. Du kommer även att producera våra morgonsändningar.

Du har journalistutbildning från högskola eller motsvarande erfarenhet. Körkort är ett krav.

Vårt uppdrag är att spegla hela landet och därför söker vi medarbetare med olika bakgrunder som kan tillföra olika perspektiv.
Det är viktigt att du delar public service värdegrund om det demokratiska värdet och allas lika värde.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 22 november. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt eftersom vi arbetar med löpande utval.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef SVT Öst, Cathrine Magnusson på telnr 070-6205915 eller via mejl cathrine.magnusson@svt.se. Fackliga frågor besvaras av Stefan Olsson, SJF Lameck Muwanga, Unionen. Samtliga nås via växeln, tfn 08-784 00 00.

Ansök här.

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2016/02/SVT_logo.png?fit=710%2C342https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2016/02/SVT_logo.png?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vill du vara SVT Nyheters ansikte mot publiken? Nu söker vi dig som vill bidra till att ge våra tittare en nära och angelägen journalistik. Du har ett personligt tilltal, är van vid direktsändningar och vill utveckla nyhetsdramaturgin. Som programledare har du ansvar för utformningen av våra sändningar och fattar...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp