Med starkt kund- och digitalt fokus stärker Svenska Spel upp kompetensen relaterad till digital kundbearbetning

Svenska Spel har påbörjat en spännande resa mot ett personaliserat kundmöte i egna och externa köpta digitala kanaler och söker nu en marketing technolygy specialist till CRM teamet, som kommer att arbeta med marketing automation för kundbearbetning. Svenska Spel upphandlar just nu ett nytt omni/kampanjhanteringsverktyg och rollen som Marketing technology specialist är central när vi tittar framåt, denna roll är med och tar Svenska Spel till nästa nivå i vår digitala kundbearbetning.

Arbetsbeskrivning

Som Marketing technology specialist är du den som ansvarar för att förstå kampanjverktygen, bygga målgruppsurval och designa flöden och kampanjer så att rätt kund får rätt kommunikation i rätt kanal vid rätt tillfälle. Du bygger våra flöden, ad-hoc och automatiserade, logik för personalisering och utför testning av kommunikationer för att säkerställa bästa möjliga målgrupp för så hög relevans som möjligt. Du utför också enklare uppföljningar samt bygger kampanjuppföljningsrapporter. Du är en viktig kugge och samverkar till bättre kundupplevelser och ökade intäkter genom kontinuerlig optimering av verktygen. Du kommer arbeta med många olika digitala kanaler, med stora datamängder och du behöver kunna stretcha dig för att vara i framkant de närmaste åren inom CRM och kundbearbetning och framförallt inom digital kommunikation.

Erfarenhet och personliga egenskaper

  • Du har en tydlig teknisk/systemvetenskaplig bakgrund eller motsvarande tekniskt intresse, men är samtidigt kommersiellt lagd.
  • Du har gärna erfarenhet av kampanjhantering i rollen som kampanjtekniker eller inom digital riktad kommunikation till slutkonsument från retail eller från spelbranschen.

Tidigare erfarenhet av liknande roll eller arbete i kampanj- / omnikanalverktyg samt databasadministration är meriterande. Du förstår drivkraften inom spel och kittlas av att se resultat. Du säkerställer din löpande kompetensutveckling och är beredd att hela tiden investera i utbildning, i syfte att själv kunna tillhandahålla spetskompetens.

Rollen ingår i Kund & Marknadskommunikation på Svenska Spel och du rapporterar till chef CRM. Vi är idag ett team bestående av elva medarbetare i blandade åldrar och kön som alla arbetar på vårt helt nya kontor i Arenastaden eller på vårt huvudkontor i Visby. Resor mellan kontoren på veckobasist ingår tjänsten.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller Svenska Spel kontakta rekryterande chef Jeanette Eliasson jeanette.eliasson@svenskaspel.se eller 070-0874503

Ansök här.

MedieJobbArkivSolna
Med starkt kund- och digitalt fokus stärker Svenska Spel upp kompetensen relaterad till digital kundbearbetning Svenska Spel har påbörjat en spännande resa mot ett personaliserat kundmöte i egna och externa köpta digitala kanaler och söker nu en marketing technolygy specialist till CRM teamet, som kommer att arbeta med marketing automation...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group