Sveland Djurförsäkringar är ett djurförsäkringsbolag och vi som arbetar här brinner för djurs hälsa. Bolaget grundades 1911 och är ett ömsesidigt bolag vilket innebär att vi ägs av våra kunder. Vi försäkrar hund, häst, katt, smådjur och lantbruksdjur. Vi är ett sextiotal medarbetare och cirka 40 hundar som sitter på våra kontor i Hässleholm och i Lund. Initialt kommer placeringsort vara Hässleholm, med möjlighet att arbeta på kontoret i Lund.

Om tjänsten

En av våra medarbetare har valt att gå vidare i karriären och nu söker vi en marknadsinriktad kommunikatör/content producer med erfarenhet av online-marknadsföring och med ansvar för extern kommunikation/aquisition. Kanske har du erfarenhet från e-handel, content marketing eller från byråsidan som copywriter eller liknande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på vår marknadsavdelning i en kreativ miljö och ingå i ett team om sex medarbetare. Din huvuduppgift är att skriva, publicera och optimera artiklar, pressutskick och andra texter för t.ex. webben, sociala medier och annan kundkommunikation. Det är viktigt att du har en förmåga att skriva för olika målgrupper och formulera budskap för olika kanaler, syften, och format. Du planerar, publicerar, A/B-testar och följer upp olika typer av content med fokus på resultat.

Andra förekommande uppgifter är videoproduktion och fotografering och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av detta.

Utöver detta medverkar du i kampanjer och projekt som ska bidra till att nå företagets övergripande varumärkesmål. Du kommer att ha många olika samarbetspartners både bland dina kollegor inom marknad, i andra delar av organisationen och externt. Vi tror därför du har lätt för att både bygga relationer och kommunicera. Du är energisk, positiv och har ett stort intresse för den digitala utvecklingen.

Vi söker dig som:

 • Älskar att skriva – att arbeta med texter är ditt huvudfokus
 • Är en säker och kreativ skribent
 • Har en examen inom reklam, marknadsföring eller kommunikation på högskolenivå eller likvärdig erfarenhet.
 • Har arbetat med annonsering i sociala medier, är kunnig inom SEO
 • Har erfarenhet av Google Adwords och Google Analytics
 • Är resultatinriktad
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Har ett stort djurintresse

Det är meriterande om du:

 • Har kunskaper i Adobe Creative Suite,
 • Har erfarenhet av fotografi
 • Har erfarenhet av videoproduktion

Vi kommer att träffa kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum – så vänta inte med att skicka in din ansökan. Förbered gärna en portfolio om möjligt och går du vidare i processen kan vi komma att begära arbets

Skicka din ansökan så snart som möjligt via ansök knappen i annonsen

Om du har några frågor om tjänsten eller vår rekryteringsprocess, kontakta Henrik Harej, Marknadschef, henrik.harej@sveland.se, tel. 070-713 30 20.

Facklig representant är Joakim Bragée, joakim.bragee@sveland.se

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Sveland Djurförsäkringar är ett djurförsäkringsbolag och vi som arbetar här brinner för djurs hälsa. Bolaget grundades 1911 och är ett ömsesidigt bolag vilket innebär att vi ägs av våra kunder. Vi försäkrar hund, häst, katt, smådjur och lantbruksdjur. Vi är ett sextiotal medarbetare och cirka 40 hundar som sitter...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group