Är du en erfaren och driven kommunikatör har vi uppdraget till dig. Uppdraget som är på heltid startar i början av juni och löper till 31 oktober. Uppdraget kan förlängas, dock som längst till 31 juli 2023.
Vår kund är en statlig myndighet och arbetsplatsen är i centrala Stockholm.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden är att ta fram kommunikationsplan och målgruppsanalyser samt framtagande av budskap, artiklar och kanalval utifrån målgruppens behov. Du kommer att samarbeta med leverantörer som t ex reklambyråer, mediebyråer och översättare. Du kommer även att ansvara för genomförande av redaktionellt arbete på webbplatser och intranät samt rådgivning och stöttning till kollegor i kommunikationsfrågor.

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet som kommunikatör varav minst 3 års erfarenhet av planering, genomförande och uppföljning av kommunikationsaktiviteter och kampanjer. Du har goda kunskaper om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande. Du har goda kunskaper i MS Office och redigeringsverktyg, som t ex Indesign och Photoshop och även webbpubliceringsverktyg, som t ex Episerver och Sitevision. Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift och har en god stilistisk förmåga.

 

Om verksamheten

Urval och intervjuer sker löpande så du är välkommen med din ansökan idag.
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök här.

Omer RosenbaumPR & KommunikationStockholm
Är du en erfaren och driven kommunikatör har vi uppdraget till dig. Uppdraget som är på heltid startar i början av juni och löper till 31 oktober. Uppdraget kan förlängas, dock som längst till 31 juli 2023. Vår kund är en statlig myndighet och arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Om tjänsten Dina...


Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group