Kom och jobba hos oss på Sveriges största och bästa sportsajt. Snabbt tempo, hög kreativitet, stor kunskap och Sveriges bästa medarbetare – det är vad som väntar dig som väljer att komma och jobba med oss på Sportbladet. Nu söker vi efter flera redaktörer som vill komma till oss och bidra till Sveriges största och bästa sportsajt!

Vi söker redaktörer till vår redaktion i Stockholm som kan jobba med våra breaking news, sociala medier eller tv. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba på ett par nyhetsredaktioner och är van att jobba i ett högt tempo, ta egna beslut samtidigt som du är en lagspelare och brinna för att alltid bli bättre. Vidare ser vi att du har en journalistisk utbildning. Det är meriterande om du har jobbat med sport tidigare men det är inget krav.

Sportbladet når överlägset flest svenskar varje dag och vecka och nu har du chansen att hjälpa oss att nå ännu fler.

Det finns möjlighet till timinhopp, längre vikariat och sommarjobb. Skicka in din ansökan idag och bli en del av en det rosa maskineriet i framtiden. Vi jobbar med löpande rekrytering och rekryteringsprocessen kan avslutas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 30/11.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Kom och jobba hos oss på Sveriges största och bästa sportsajt. Snabbt tempo, hög kreativitet, stor kunskap och Sveriges bästa medarbetare – det är vad som väntar dig som väljer att komma och jobba med oss på Sportbladet. Nu söker vi efter flera redaktörer som vill komma till oss...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group