Har du erfarenhet av arbete med digital försäljning och marknadskommunikation? Vill du vara med och bygga upp en roll som ska arbeta med att på bästa möjliga sätt ta ut våra varumärken till vår plattform och våra kunder? Då kanske denna roll är ditt nästa steg i karriären.
Arbetsuppgifter och ansvar
Som Cooperation Marketing Specialist kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att arbeta med att ta de varumärken vi återförsäljer till vår plattform och kunder, det vill säga att bestämma vad vi kommunicerar till vår plattform och kunder från vilket varumärke. Ett urval av dina arbetsuppgifter kommer vara:
Sätta upp strategi och struktur kring hur vi arbetar med att ta de varumärken vi återförsäljer till vår plattform och kunder.
Planera Sportamores leverantörssamarbeten, vilket kräver tätt samarbete med interna intressenter.

Koordinera, samla in och optimera marknadsmaterial från våra leverantörer, vilket innebär samarbete med ca 200 leverantörer av olika storlekar.
Exekvera Sportamores leverantörssamarbeten.

Ta fram struktur för hur vi analyserar, rapporterar och presenterar kampanjer för interna och externa intressenter.

Uppdatera och optimera av våra brandstores.

Merförsäljning av marknadskampanjer
Du kommer tillhöra Sales och rapportera till Sales Manager.

Är det dig vi söker?

Vi söker efter dig som brinner för har en bakgrund inom digital försäljning. Du trivs i en roll som är både relationsbyggande och som kräver analytisk förmåga. För att lyckas i rollen söker vi dig med:
Erfarenhet av arbete med digital försäljning.
Erfarenhet av förhandling.

Erfarenhet av medieköp/allokering av medieutrymme.
Erfarenhet av budgetarbete.

Meriterande med bakgrund i marknadskommunikation och mediaplanering.

Meriterande med akademisk utbildning i marknadskommunikation.
Professionella kunskaper i engelska i tal och skrift.
Mycket god planerings-, koordinerings- och handlingsförmåga.
Vi tror att du är en relationsbyggare som kan bevara goda relationer med leverantörer samtidigt som den känner sig trygg i att förhandla med dem. Vidare är du en problemlösare som arbetar förebyggande och lösningsorienterat. Eftersom du kommer arbeta självständigt förväntar vi oss att du trivs med att vara självgående.
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat gym på jobbet, branschens grymmaste kollegor, flexibla arbetstider och bra personalrabatt. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.
Antar du utmaningen?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast.
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Magdalena Krysiak på magdalena.krysiak@sportamore.se.

Ansök här.

MedieJobbE-commerceStockholm
Har du erfarenhet av arbete med digital försäljning och marknadskommunikation? Vill du vara med och bygga upp en roll som ska arbeta med att på bästa möjliga sätt ta ut våra varumärken till vår plattform och våra kunder? Då kanske denna roll är ditt nästa steg i karriären. Arbetsuppgifter och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group