Går du en utbildning med inriktning på medier, journalistik och/eller marknadskommunikation och ska ha minst 10 veckors praktik är du välkommen att söka praktikplats hos oss. Under 2018 är vi särskilt intresserade av dig som är intresserad av multikanaljournalistik, foto, video och/eller sociala medier. På Spoon i Stockholm arbetar omkring 70 engagerade medarbetare, så som redaktörer, creative directors, projektledare, sociala medie-producenter, digitala strateger, video-producenter m.fl. Vi hanterar en mängd varierande uppdrag i alla tänkbara mediekanaler.

Har du ett genuint intresse för att skapa engagerande innehåll som hjälper våra uppdragsgivare att nå sin målgrupp på ett effektivt sätt är du välkommen att kontakta oss.

Vi kan erbjuda dig: 

  • Minst 10 veckors praktik under våren eller hösten 2018 på vårt kontor på Rosenlundsgatan 40
  • En engagerad handledare som är ditt stöd och bollplank
  • Möjlighet att arbeta med riktiga uppdrag för spännande kunder
  • Viktiga kontakter och möjliga referenter för ditt fortsatta yrkesliv

För att trivas hos oss tror vi att du är kreativ, initiativrik och prestigelös och har bra koll på digitala kanaler. För att få ut så mycket som möjligt av din praktik tror vi också att du har viss arbetslivserfarenhet.

Spoon är en contentbyrå. Vi skapar medieupplevelser för våra kunders målgrupper. Vi gör engagerande redaktionellt innehåll som paketeras i olika kanaler. Vi ser till att rätt innehåll når ut och påverkar mottagaren. Vi ger varumärken mening och innehåll.

Ansök här.

MedieJobbPraktikjobbStockholm
Går du en utbildning med inriktning på medier, journalistik och/eller marknadskommunikation och ska ha minst 10 veckors praktik är du välkommen att söka praktikplats hos oss. Under 2018 är vi särskilt intresserade av dig som är intresserad av multikanaljournalistik, foto, video och/eller sociala medier. På Spoon i Stockholm arbetar...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp