Spoon skapar redaktionella upplevelser för stora och medelstora kunder. Det kan vara webbplatser, filmer, kampanjer, whitepapers, inlägg på sociala media eller nya ännu odefinierade kanaler och uttryckssätt. Vi brinner för att på ett kreativt sätt hjälpa våra kunder att nå sina mål. För oss handlar det redaktionella om att vara äkta, och att göra avtryck genom att berätta en historia – att förmedla ett budskap som skapar en bestående förändring.

Nu söker vi på Stockholmskontoret flera begåvade och erfarna redaktörer som vill ta kundansvar. Du älskar det redaktionella uttryckssättet och förstår varför det är nyckeln till framgång i vår digitala värld. Du har erfarenhet av att använda storytelling för att nå resultat som andra inte trodde var möjliga.

I din roll som redaktör och kundansvarig på Spoon tar du hand om och leder de dagliga leveranserna till någon eller några befintliga kunder. Du arbetar tätt tillsammans med kreativa kollegor; affärsutvecklare, strateger, designers och digitala utvecklare för att ta våra kunder och projekt till nästa nivå. Du är idérik och strukturerad och brinner för att leverera högsta möjliga kvalitet. Samtidigt känner du dig utmanad av att försöka sälja in nya djärva idéer under arbetets gång – och du älskar att vara med och se dem bli verklighet.

Erfarenhet och egenskaper som vi förutsätter att du har:
• Redaktionell bakgrund, på redaktörsnivå
• Erfarenhet av att leda arbetsgrupper av kreatörer mot uppsatta mål
• Erfarenhet av arbeta i och utveckla multikanalprojekt vidare, både som projektledare och producent
• Spoon har både helt svenska och internationella storföretag bland de viktigaste uppdragsgivarna. Därför är vi intresserade både av dig med svenska och dig med engelska som förstaspråk

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Spoon skapar redaktionella upplevelser för stora och medelstora kunder. Det kan vara webbplatser, filmer, kampanjer, whitepapers, inlägg på sociala media eller nya ännu odefinierade kanaler och uttryckssätt. Vi brinner för att på ett kreativt sätt hjälpa våra kunder att nå sina mål. För oss handlar det redaktionella om att...