Som specialist digitala medier kommer du att vara involverad i ett stort antal arbetsuppgifter och arbeta självständigt både på strategisk och operativ nivå. Du blir anställd hos Bjurfors Göteborg och tillträde ser vi så snart som möjligt.

Dina främsta fokusområden är att genera resultat i sociala medier med annonskampanjer och att producera content för att nå uppsatta KPIer. Du kommer bl. a. att:

  • Köpa och genomföra annonseringen i digitala kanaler samt göra löpande analyser för att utveckla kvaliteten på trafik och resultat.
  • Producera annonser till Facebook och Instagram samt ta fram grafiskt material för övriga digitala kanaler.
  • Ansvara för allt innehåll på Instagram och Pinterest samt nya kanaler i sociala medier. Löpande utveckla kontot och antalet följare med intressant content, genom dialog med mäklare och stylister för att på bästa sätt exponera Bjurfors bostäder.
  • Följa utvecklingen i befintliga och nya kanaler för digital marknadsföring och löpande scanna av marknaden för att proaktivt säkerställa att Bjurfors ligger i framkant.
  • Vårda och utveckla ett nätverk med löpande kontakter med journalister och Influencers samt andra intressenter inom relevanta målgrupper inom bostadsmarknad och styling.
  • Samarbeta med Bjurfors egen Webredaktion och övriga regioners motsvariga roller, samt kravställa och följa upp gentemot externa byråer och samarbetsparters.

Du rapporterar till marknadschefen Bjurfors Göteborg. Placering för tjänsten är på Bjurfors huvudkontor i Göteborg.

Om dig
Du som söker den här tjänsten har arbetat i en liknande roll under ett antal år. Du är van att sätta och genomföra planer, producera material, skapa annonser och kampanjer inom sociala/digitala medier, med tydlig koppling till affärsnyttan. Vidare är du duktig på att ta fram marknadsriktad content. Du använder Google Analytics och Googles andra mätverktyg och är van att arbeta med analys och jobba mot uppsatta KPI:er. Du har förmågan att se helheten i affären och är van att tänka i kommersiella banor. Du har med fördel erfarenhet från ett entreprenörsdrivet bolag (gärna e-handel) inom tjänster/service där du tagit stort eget ansvar, både på strategisk och operativ nivå. Du har ett genuint intresse för inredning, färg och form samt givetvis för sociala medier. Du har ett utpräglat bildseende och fingertoppskänsla för trender.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du som person är kommunikativ, självgående, initiativtagande, affärsmässig och socialt utåtriktad samt tycker om att ha många arbetsuppgifter igång samtidigt. Du är strukturerad, drivande och har förmågan att snabbt se och göra förändringar för att fånga affärsmöjligheter. Program som du behärskar är FB Manager, Google Ads, Google Analytics, EpiServer el liknande samt Indesign, Photoshop, Word, Excel och PowerPoint.

Vi erbjuder
Hos Bjurfors kommer du att jobba med ett starkt premiumvarumärke inom ett bolag som levererar produkter och tjänster av högsta kvalitet. Du blir en del av ett positivt och utvecklande team som delar intresset för färg, form, foto och inredning.
Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Bjurfors med Jerrie. Du ansöker på jerrie.se med bifogat CV och personligt brev med en kort motivering till varför du är rätt för den här tjänsten. Vi arbetar också med urvalsfrågor och kommer i första hand prioritera de som uppfyller önskemålen. Då intresset är stort för denna typ av roll har vi begränsade möjligheter att svara på frågor, men självklart lovar vi att uppdatera dig kring processen via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 15 februari.
MedieJobbJournalistik & CopywritingGöteborg
Som specialist digitala medier kommer du att vara involverad i ett stort antal arbetsuppgifter och arbeta självständigt både på strategisk och operativ nivå. Du blir anställd hos Bjurfors Göteborg och tillträde ser vi så snart som möjligt. Dina främsta fokusområden är att genera resultat i sociala medier med annonskampanjer och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group