Vi söker just nu en Social Media Specialist för ett långsiktigt uppdrag till Samsung i Kista. Det är ett konsultuppdrag med omgående start och som pågår fram till sista april 2021.

Du kommer att ha en nyckelfunktion i det kreativa teamet och arbeta tätt med Nordiska organisationen. Samsung är en internationell och professionell arbetsplats med högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik.

Dina främsta arbetsuppgifter innebär att ansvara för alla sociala medier och den digitala marknadsföringen på den svenska marknaden.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande;

  • Skapa och publicera content via bland annat Facebook, Instagram, Twitter, Youtube och LinkedIn
  • Ha löpande kontakt och samarbete med den nordiska organisationen
  • Kvalitetssäkra och skapa lokala kampanjer i samråd med mediebyråer

I denna tjänst kan det förekomma en del resande i Sverige och Norden.

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom Marknad- och Kommunikation eller liknande. Du bör ha minst 2 års erfarenhet av arbete med att producera content via sociala medier och copy writing eller liknande. Vi ser att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då Samsung är en internationell organisation och du kommer ha daglig kontakt med dina nordiska kollegor. Det är ett krav att du har grundläggande kunskaper inom foto- och videoredigering då denna roll är både teknisk och kreativ.

Som person är du utåtriktad, positiv och är intresserad av den digitala världen och allt som hör därtill. Vi ser att du är en kreativ och kommunikativ stjärna som har ett öga för detaljer. Vi ser även att du är prestigelös och resultatfokuserad samt att arbeta i en miljö där det sker snabba förändringar.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Samsung. Uppdraget är initialt fram till april 2021, med chans till förlängning för rätt person. Samsung sitter i Kista och tjänsten är på heltid med omgående start. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vi söker just nu en Social Media Specialist för ett långsiktigt uppdrag till Samsung i Kista. Det är ett konsultuppdrag med omgående start och som pågår fram till sista april 2021. Du kommer att ha en nyckelfunktion i det kreativa teamet och arbeta tätt med Nordiska organisationen. Samsung är en...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group