PHD växer med nya spännande uppdrag och talangfulla medarbetare! Vi behöver nu utöka vårt Stockholmskontor med en driven och målinriktad Social Media Specialist!
Vi söker en person med intresse av sociala medier, siffror och sätta kunden i fokus.
Din bakgrund

Önskvärt är att du har erfarenhet från mediebranschen. Vi vill även att du har erfarenhet av försäljning, projektledning och rådgivning. Du förväntas ha kännedom kring kreativ + copyproduktion för att på bästa sätt agera beställare/kravställare mot våra kunders reklam och produktionsbyråer.

Du har specialistkompetens inom sociala medier med primärt fokus på Facebook (Business Managern (Power Editorn)), Instagram, LinkedIn,Twitter, Snapchat.

Som person är du:
Driven och ambitiös som trivs att skapa nära relationer med våra kunder

Socialt engagerad och en bra teamplayer

Prestigelös

Bekväm att äga och driva egna projekt med högt engagemang

Tar initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska förmåga

Strukturerad och noggrann

Målinriktad

Nyfiken, öppen och modig!

PHD är en del av Omnicom Media Group (OMG) och lever efter devisen ”Finding a better way”. Det gör vi genom att konstant utmana oss själva, våra kunder och marknaden för att hitta bättre möjligheter och lösningar för bästa resultat. Vår verksamhet bygger på duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans skapar framgångsrika medielösningar åt våra kunder. Hos PHD får du en viktig roll i vår fortsatta tillväxt. Tycker du om att vara involverad i många projekt, ha möjlighet att utveckla din egen roll inom det du själv är intresserad av och framförallt ha riktigt roliga dagar är den här rollen något för dig!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Jönsson via mail Katarina.Jonsson@phdmedia.com. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Ansök här.

MedieJobbSociala Media
PHD växer med nya spännande uppdrag och talangfulla medarbetare! Vi behöver nu utöka vårt Stockholmskontor med en driven och målinriktad Social Media Specialist! Vi söker en person med intresse av sociala medier, siffror och sätta kunden i fokus. Din bakgrund Önskvärt är att du har erfarenhet från mediebranschen. Vi vill även att...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group