Världens bästa elektronik kommer direkt från lagerhyllan. Vår affärsidé är lika enkel idag som när vi startade 1999 ? att sälja hemelektronik till lägre priser än vanliga butiker. Från början fanns vi endast på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan. 2001 kompletterades nätförsäljningen med våra Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet.
NetOnNet säljer både egna och välkända varumärken. Resultatet blir lagerpriser på bland annat TV, datorer, mobiltelefoner och mycket mer. Vi är ca 700 engagerande medarbetare i Sverige och Norge, med huvudkontor i Viared utanför Borås och befinner oss i en riktigt spännande fas med stort fokus på framtiden.

Vi söker en digital kommunikatör med sociala medier som huvudsakligt ansvarsområde.

Ditt uppdrag blir att operativt ansvara för närvaron i sociala medier, utifrån vår varumärkesstrategi och i enlighet med övriga marknadsaktiviteter med hänsyn tagen till alla försäljningskanaler. Du stärker närvaron genom att skapa relevant innehåll om våra produkter, om oss eller om närliggande ämnen som är intressanta för våra kunder. Dina copykunskaper kommer att lyfta samtlig inhouseproduktion av kommunikationsmaterial. Du arbetar nära resten av marknadsavdelningen, kundservice, PR och rapporterar till Reklamchefen.

Du kommer bland annat:
? Idéutveckla, planera och producera innehåll för sociala medier
? Ta fram material för POE action
? Utvärdera, analysera och rapportera aktiviteter och kampanjer
? Copy på kommunikationsmaterial för marknadsavdelningen

Vi söker en kommunikatör med digital spets och flera års erfarenhet av arbete i sociala medier. Du håller dig ständigt uppdaterad om trender och nyheter i det sociala medielandskapet. Du är en vass skribent med tränat öga för bild och form. Du är lika delar prestigelös lagspelare, som driven kreatör och hanterar det svenska språket obehindrat samt med lätthet kan anpassa språk och tonalitet till målgruppen. Du är kreativ och besitter en förmåga att fånga in relevant information som du omvandlar till attraktivt och kommunikativt content för våra sociala kanaler.

Vi söker dig som har:
? Relevant högskoleutbildning inom digitala medier, marknadsföring eller kommunikation
? Flera års erfarenhet av liknande arbete
? Duktig skribent, gärna copywriter
? Erfarenhet av att arbeta i CMS
? Grundläggande kunskaper i Adobe Photoshop, Google Analytics
? Flytande svenska i tal och skrift. Norska språket är en merit.

Visa oss vilken briljant Social Media Specialist du är som kommer att göra skillnad för NetOnNet!

Ansök här.

MedieJobbArkivBorås
Världens bästa elektronik kommer direkt från lagerhyllan. Vår affärsidé är lika enkel idag som när vi startade 1999 ? att sälja hemelektronik till lägre priser än vanliga butiker. Från början fanns vi endast på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan. 2001 kompletterades nätförsäljningen med våra Lagershopar där...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp