I rollen som Social Media Specialist har du ett helhetsansvar för våra sociala medier. Det innebär ett strategiskt och operativt ansvar för både organiskt innehåll och annonseringen i samtliga kanaler. Som Social Media Specialist är du ”spindeln i nätet” som koordinerar och kravställer mot alla våra marknader. Rollen innebär att du ansvar för att driva trafik, rekrytera nya kunder och sköta all kommunikation genom våra sociala medier. Du kommer arbeta aktivt med omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad om trender och utveckling inom området. Social Media Specialist ingår i Online Marketing Teamet och rapporterar direkt till Online Marketing Manager.

Arbetsuppgifter

  • Du ansvarar för planering, utförande och uppföljning av både köpt och organiskt innehåll på våra sociala medier.
  • Skriva och skapa relevant innehåll för kanalen.
  • Utveckla och utföra aktiviteter i sociala medier som driver försäljning, ökar räckvidd och utökar följarbasen.
  • Planering, utförande & analys av våra kampanjer i sociala medier.

 

ÖNSKAD PROFIL

  • Bevisad erfarenhet av att arbeta med innehåll & annonsering i sociala medier.
  • Vana av att koordinera och hantera digitala kampanjer från idé till implementation på ett tidseffektivt sätt.
  • Goda kunskaper i att skriva relevant och säljande content.
  • Analytiskt och datadrivet tillvägagångssätt med vana av att rapportera på nyckeltal.
  • Flytande i svenska och engelska, meriterande om du även behärskar annat nordiskt språk.

För att passa in i rollen som Social Media Specialist så tror vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är van att ha flera pågående projekt parallellt och motiveras av att alltid försöka utvecklas i din yrkesroll. Du är kommunikativ och du har erfarenhet att formulera och skriva texter för olika media och målgrupper.
Har du ett intresse för branschen och våra produkter är det en fördel, detta är dock inget krav. Då du arbetar tätt med inköp och övriga marknadsavdelningen måste du trivas i att samarbeta och dela med dig av din kompetens. Har du arbetat i smartly.io och funnel.io är det ett plus. Då du blir vårt ansikte ut i våra sociala medier är det ett krav att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och engagemang.

ÄR DU EN AV OSS?
Vi som arbetar inom HSNG (Gymgrossisten.com & Bodystore.com) och Fitness Market Nordic har en stark passion och engagemang för det vi gör. För att du ska trivas hos oss behöver du tycka om att jobba i ett högt tempo och i en föränderlig miljö. Det innebär att du behöver ha god anpassningsförmåga och förmåga att snabbt skifta fokus när arbetet kräver det. Prestigelöshet är viktigt för oss samtidigt som du har en vinnande attityd med lösningsorienterad inställningen. Vi trivs med medarbetare som är lyhörda lagspelare och alltid agerar som föredömen, både i dagliga arbetet såväl mot sina kollegor. Vi brinner för våra kunder och förstår att det är tack vara dem vi existerar. Vi har inställningen att vi är bra idag, men imorgon är vi ännu bättre genom att vi ständigt utmanar och förbättrar!
Har du en positiv inställning till ovanstående – då är vi säkra på att du kommer att stortrivas med oss!

INTRESSERAD?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Du är välkommen att börja omgående eller enligt överenskommelse, men självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi gör löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan (CV + Personligt brev). Sista ansökningsdatum är 19 augusti. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Online Marketing Manager, Adam Vickberg, adam.vickberg@gymgrossisten.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i vår rekryteringsprocess genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Ansök här.

MedieJobbSociala Media
I rollen som Social Media Specialist har du ett helhetsansvar för våra sociala medier. Det innebär ett strategiskt och operativt ansvar för både organiskt innehåll och annonseringen i samtliga kanaler. Som Social Media Specialist är du ”spindeln i nätet” som koordinerar och kravställer mot alla våra marknader. Rollen innebär...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group