Ditt uppdrag blir att operativt ansvara för att driva och utveckla våra aktiviteter i sociala medier utifrån vår varumärkesstrategi och i enlighet med övriga marknadsaktiviteter. Du stärker närvaron i våra kanaler genom att skapa relevant och engagerande innehåll som är intressant för våra kunder och du arbetar nära resten av marknadsavdelningen, produktavdelningen, kundservice, PR och rapporterar till marknadschef.

Vi söker en kommunikatör med digital spets och flera års erfarenhet av arbete i sociala medier, både betalt och organiskt. Du håller dig ständigt uppdaterad om digitala trender och utveckling i det sociala medielandskapet. Och du är en vass skribent med tränat öga för bild och form. Du är lika delar prestigelös lagspelare, som driven kreatör och hanterar det svenska språket obehindrat samt med lätthet kan anpassa språk och tonalitet till målgruppen. Vi tror du är nyfiken och besitter en förmåga att fånga in relevant information som du sedan omvandlar till attraktivt och kommunikativt content för våra sociala kanaler samtidigt som du har ett kommersiellt tänk och är van att följa upp aktiviteter och kampanjer, AB-testa och konverteringsoptimera för att uppnå bästa resultat för verksamheten.

Arbetsuppgifter
Idéutveckla, planera och producera innehåll för sociala medier
Operativt ansvara för betald och organisk närvaro i våra sociala mediekanaler
Utvärdera, analysera och rapportera aktiviteter
Löpande omvärldsanalys av målgrupp, digitala trender och aktuella ämnen

Kvalifikationer
Erfarenhet av att jobba med sociala medier, både betalt och organiskt
Erfarenhet inom digitala medier, marknadsföring och kommunikation
Duktig skribent, gärna copywriter
Grundläggande kunskaper i Adobe Photoshop, Google Analytics
Grundläggande kunskaper i Facebook Ads Manager

Visa oss vilken grym Social Media Specialist du är som kommer göra skillnad för NetOnNet!

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaBorås
Ditt uppdrag blir att operativt ansvara för att driva och utveckla våra aktiviteter i sociala medier utifrån vår varumärkesstrategi och i enlighet med övriga marknadsaktiviteter. Du stärker närvaron i våra kanaler genom att skapa relevant och engagerande innehåll som är intressant för våra kunder och du arbetar nära resten...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group