Vi förstärker Media teamet inom Arlas inhouse-byrå The Barn och hoppas att du är den vi söker!

Vill du vara med och stärka Arlas relation med konsumenter i en digital värld samt bygga strategier för hur Arla ska navigera i framtidens kanaler gentemot alltmer medvetna målgrupper/konsumenter? Har du kunskap om hur relevant innehåll påverkar resultat och skapar engagemang? Är du analytisk samt drivs av att mäta digitala insatser, för att hela tiden sträva efter att göra det bättre framåt? Är du intresserad av mediestrategi samt hur digitala medier på bästa sätt används tillsammans med övriga medier. I så fall kanske du är den vi söker.

Arlas inhouse-byrå The Barn ansvarar för bl a att producera och distribuera content, digitala medieköp (sociala medier, programmatic samt influencer marketing), community management och plattformsutveckling .

Tjänsten är ett 12-månaders vikariat och är placerad på det svenska huvudkontoret, i nybyggda lokaler vid Solna station

Vad innebär rollen?

Vi söker dig som vill utveckla Arlas marknadsföring i sociala/digitala medier. Jobbet som ”New Media Officer” är en utmaning för dig som vill driva allt från strategi, planering, köp, analys och uppföljning av Arlas marknadsföring i sociala/digitala medier.

Du leder diverse projekt tillsammans med Arlas Media Manager och interna stakeholders för att säkerställa att Arla och Arlas olika varumärken har rätt målsättningar och strategier för sin sociala/digitala/totala medie-närvaro.

I uppdraget ingår bland annat att hantera allt från digitalt innehåll, göra datadrivna medieköp, kampanjuppföljning för aktivitet i sociala kanaler som Facebook och Instagram etc, samarbeten med influencers m.m. Du kommer ingå i ett Media team som samarbetar för bästa möjliga resultat i samtliga kanaler och arbetar med prioriterade och relevanta historier för Arla.

Vem är du?

Det är viktigt att du har ”örat mot rälsen” med intresse att förstå hur medielandskapet ser ut och ändras över tid, samt hur konsumenters användarbeteende i olika kanaler fungerar och skiftar.

Du är driven, har en öppen personlighet, tar stort ansvar, vana att presentera och förbereda presentationer samt är en god lagspelare.

Du har minst en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller media samt minst 2-5 års erfarenhet av strategiskt arbete i sociala kanaler samt gärna även från andra digitala kanaler. Du har erfarenhet av att köpa annonser i Facebook Business Manager samt en bra förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. God kunskap om och erfarenhet av sociala kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter är ett krav samt gärna erfarenhet av Community Management eller liknande arbete i sociala/digitala kanaler. Erfarenhet av att mäta digitala insatser mot uppsatta mål och KPI:er är av stor betydelse.

Har du även erfarenhet av Youtube som kanal och annonsplattform samt arbetat med Influencer-samarbeten? Detta ser vi som starkt meriterande liksom intresse av hälsa, hållbarhet och matinspiration.

 

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

 

Create the future – Grow with Arla

 

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag, urval sker löpande! Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Linda Molin, Media Manager, på 073-4147544 eller linda.molin@arlafoods.com.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vi förstärker Media teamet inom Arlas inhouse-byrå The Barn och hoppas att du är den vi söker! Vill du vara med och stärka Arlas relation med konsumenter i en digital värld samt bygga strategier för hur Arla ska navigera i framtidens kanaler gentemot alltmer medvetna målgrupper/konsumenter? Har du kunskap om...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group