Vi vill komma i kontakt med dig som är en stjärna inom PR och Social media, gärna med erfarenhet från en liknande organisation. Du kommer spela en viktig roll för att driva företaget framåt.
I denna tjänst får du möjlighet att arbeta med vårt härliga och kreativa team som arbetar med Canons konsumentsida (ex. kameror, fotoskrivare).
Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Driva PR samt utveckla och bibehålla kontakter med journalister. Arbetet kring PR för B2C styrs till stor del av Canon EMEA vilket innebär att det handlar till stor del att exekvera från en redan framtagen plan.
  • Agera teamleader för kollegorna på kommunikationsavdelningarna i Norden. Stötta och följa upp att projekt och aktiviteter drivs framåt.
  • Säkra närvaro och engagemang på social media (främst Facebook och Instagram).
  • Driva projekt tillsammans med influencers och fotografer.

Vad vi ger

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra. .

Vad vi förväntar oss av dig

Vi behöver medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som du – någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld. .

Du kommer att behöva

  • Ett par års arbetserfarenhet av en liknande tjänst. Meriterande med arbetserfarenhet från liknande företag och teamledaransvar.
  • En relevant utbildning inom media och kommunikation eller motsvarande praktisk erfarenhet.
  • Älskar att skriva och är skicklig i att uttrycka dig i skrift, i svenska och engelska.
  • Erfarenhet av att driva projekt.
  • Har känsla för färg och form.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett naturligt driv, ett stort engagemang samt har ett intresse för att följa trenderna inom social media. Dessutom är du kreativ, nyfiken, samarbetsvillig, självgående samt strukturerad med förmågan att hålla i och slutföra små samt stora projekt.

Ytterligare Information

Tjänsten är placerad i Solna. För mer information om tjänsten vänligen kontakta, Erik Åkenes, rekryterande chef, tfn 073-978 85 82. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Frida ten Siethoff, HR, tfn 073-978 85 76.

Vi rekommenderar att du registrerar ditt CV och personliga brev snarast då vi tillämpar löpande urval. OBS! Ansökningshandlingar på engelska.
Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort ”att leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Med filosofin som ledord försöker vi i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.
Läs mer om oss via http://canon.se/

Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vi vill komma i kontakt med dig som är en stjärna inom PR och Social media, gärna med erfarenhet från en liknande organisation. Du kommer spela en viktig roll för att driva företaget framåt. I denna tjänst får du möjlighet att arbeta med vårt härliga och kreativa team som arbetar...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group