Fiskarhedenvillan startades 1993 och har sedan dess levererat fler än 6 000 hus till familjer runt om i Norden. Alla lika olika som familjerna som lever i dem. På Fiskarhedenvillan tror vi inte på att leverera hus på löpande band. Hus som sätts ihop direkt i fabriken och sedan placeras på kundens tomt. Nej, vi bygger allting på plats hos vår kund. Bräda för bräda. På så sätt kan våra kunder få sina hem precis som de vill ha dem. Vårt huvudkontor ligger i hjärtat av Dalarna, närmare bestämt i Borlänge och vi har i dagsläget 118 anställda

Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Vill du sitta i Dalarnas nyaste och finaste kontor? Vill du arbeta på företaget som 2018 utsågs till Årets varumärke? Har du svarat ja på en eller flera av frågorna är Fiskarhedenvillan en arbetsplats för Dig!

Fiskarhedenvillan söker en driven och erfaren person som brinner för Sociala medier! Du kommer att ansvara för Fiskarhedenvillans närvaro i sociala medier samt PR-arbete. Du kommer att tillhöra vår marknadsavdelning och rapporterar till vår marknadschef.

Du har en relevant utbildning inom kommunikation och/eller flerårig erfarenhet gällande hantering av sociala medier och även av mer traditionellt PR-arbete. Du har en stark initiativförmåga och som person är du en kreativ och ansvarsfull lagspelare. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift i det svenska språket. Det ses som extra meriterande om du även behärskar finska. Har du erfarenhet av Adobes Creative Cloud ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

I ditt dagliga arbete producerar du textmaterial och ansvarar för daglig uppdatering av webbplatser och sociala medier samt mer traditionellt PR-arbete med b la pressreleaser. Du har mycket tät kontakt med övrig personal på företaget samt våra agenter runt om i Norden.

Visst låter det intressant?
Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationBorlänge
Fiskarhedenvillan startades 1993 och har sedan dess levererat fler än 6 000 hus till familjer runt om i Norden. Alla lika olika som familjerna som lever i dem. På Fiskarhedenvillan tror vi inte på att leverera hus på löpande band. Hus som sätts ihop direkt i fabriken och sedan...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group