Har du något års erfarenhet av att arbeta med betald social media och vill fortsätta din utveckling i ett erfaret team med en välkänd produkt? Älskar du att kombinera det kreativa kampanjskapandet med det analytiska och noggranna efterarbetet och optimerande finjusteringarna? Perfekt, då är det dig vi söker till vårt team!

Din nya utmaning
Som Social Media Marketer kommer du att skapa sociala medier-kampanjer för Svenska Postkodlotteriet. Du har stort fokus på att optimera och förbättra kampanjresultat och konvertering och använder A/B tester som ett viktigt verktyg för detta. I rollen ingår också att rapportera analyser och relevanta nyckeltal i muntliga och skriftliga presentationer.

Du kommer att ha ett nära samarbete med avdelningskollegorna som är Projektledare respektive Growth Marketer. Du kommer att vara en stöttande funktion att ta fram de facebook- strategier som arbetas fram av vår projektledare.

I din roll ingår att hålla koll på budget och att säkerställa en kostnadseffektiv tillväxt i våra sociala kanaler samt vara med i framtagande av kreativt material för Postkodlotteriets organiska inlägg. Det huvudsakliga utförande arbetet gällande content sköts av våra inhouse copywriters.

Om dig
Vi söker dig som är kunnig inom betald social media, framför allt inriktad på Facebook och Instagram samt Youtube men även inom ”traditionell” displayannonsering. Förmodligen står du i början av din karriär med en relevant utbildning i ryggsäcken och något års erfarenhet av annonsering i sociala medier med fokus på konvertering. Där har din noggrannhet och analytiska förmåga kommit väl till pass. I ditt arbete plockar du gärna fram din kreativitet och du drivs av att hålla ihop det organiska och betalda i sociala kanaler för att nå bästa effekt.

Du har ett datadrivet tänk och trivs med att kontinuerligt utveckla och förbättra. Du håller dig uppdaterad om trender inom det digitala och framförallt på vad som händer inom social media.

Ditt nya team
Du kommer att ingå i teamet för Online som idag består av 6 personer.

Avdelningen har ett omnichannel-tänk, vilket innebär att vi arbetar tillsammans för att få bästa möjliga effekt i den totala försäljningen där de olika kanalerna snarare drar nytta av varandra än tävlar mot varandra. Vi som jobbar här har tillsammans många års erfarenhet inom företaget och därför uppskattar vi att få in dig som kan bidra med nya synsätt och idéer till teamet.

På Novamedia Sverige blir du en del av en rolig och utvecklande verksamhet. Här finns engagerade kollegor med kunskaper och kompetens inom ett brett spektrum. Dessutom är vi ett företag som tar samhällsansvar och som tänker långsiktigt och hållbart.

Det här låter väl kul? Härligt! Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Novamedia Sverige AB arbetar aktivt för att vara en organisation med hög kompetens, jämn könsfördelning och bred mångfald. Om du har erfarenheter du tror kan bidra till att bredda mångfalden i verksamheten så berätta gärna om det i din ansökan.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Har du något års erfarenhet av att arbeta med betald social media och vill fortsätta din utveckling i ett erfaret team med en välkänd produkt? Älskar du att kombinera det kreativa kampanjskapandet med det analytiska och noggranna efterarbetet och optimerande finjusteringarna? Perfekt, då är det dig vi söker till...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group