Vi har en angenäm utmaning. Vår kollega Elin har för många punkter att checka av på sin ”att-göra-lista”. Därför behöver vi rekrytera och få in en till kollega till vårt sociala medier team. Tillsammans med Elin kommer ni bilda en superduo! Så, till dig som tidigare arbetat både strategiskt och operativt med olika sociala kanaler och har stenkoll på annonsering, optimering och analys – här har vi tjänsten för dig!

Som Social Media Manager på Invise kommer du att vara rösten för våra kunder, vilket innebär att du jobbar parallellt med företag i olika branscher, framförallt kunder inom B2B. Vi söker dig som är van att ta fram strategier för både organiska inlägg och köpt annonsering. Du mäter trafik, analyserar data och A/B-testar dina aktiviteter. Det innebär att du måste ha en förståelse för att det inte “bara” handlar om att pusha ut ett bra inlägg, utan att en genomtänkt annonseringsstrategi är avgörande för hur du arbetar med sociala medier idag.

Rollen i sin helhet ser ut ungefär så här:

  • Skapa inlägg, 30%
  • Strategiarbete, 20%
  • Annonsering, 20%
  • Övervaka kanaler, 10%
  • Svara på kommentarer, 10%
  • Utbildning hos/med kund, 10%

Du kommer även skapa internt engagemang hos oss och våra kunder, och omvärldsbevaka för att ständigt ha koll på nya funktioner och trender.

Vem är du?

Vi ser framför oss att vår nästa kollega har ett tekniskt intresse, djup kunskap kring segmentering och att du är van att sätta upp, mäta och optimera annonsering. Du trivs med att presentera dina idéer och att argumentera för dina val. Du behöver därför vara en flexibel, lösningsorienterad, snabbtänkt och positiv person. För ena stunden kan du nämligen behöva hantera en kritisk kommentar på Facebook och andra stunden föreläser du om Social Selling på en kunds afterwork. Vi vill att du har:

  • ett par års erfarenhet av att ha arbetat affärsmässigt med sociala medier
  • erfarenhet av segmentering, optimering och annonsstrategi i sociala kanaler
  • erfarenhet av att jobba på byrå med kunder i olika branscher

Invise

Rätt driv och inställning kan ta dig hur långt som helst! Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, givetvis i kombination med dina kompetenser och tidigare meriter. Det viktigaste är att du har en stark vilja att ta både dig själv, oss och våra kunder framåt. Är du nyfiken på att veta mer om oss? Det här är vi!

Det här är en heltidstjänst om 40 h/v där du fördelar din arbetstid fritt under veckans gång. Tillträde sker omgående eller så snart som möjligt. Vårt kontor ligger på Kungstensgatan 48 i Stockholm, nära tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan.

Din ansökan

 

Låter det här intressant – eller tror du dig ha en vän som skulle briljera i rollen? Sök tjänsten via annonsen redan idag (eller skicka ett tips till oss), dock senast den 25 november. Har du frågor så besvaras dessa av Anders Norrman, People & Culture Manager på Invise, anders@invise.se

Apply here.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vi har en angenäm utmaning. Vår kollega Elin har för många punkter att checka av på sin ”att-göra-lista”. Därför behöver vi rekrytera och få in en till kollega till vårt sociala medier team. Tillsammans med Elin kommer ni bilda en superduo! Så, till dig som tidigare arbetat både strategiskt...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group