Vi är en av Sveriges främsta digitala byråer och våra ambitioner är höga. För att nå våra mål rekryterar vi nu en Social Media Manager. Så, till dig som är van att jobba med innehåll, annonsering och optimering i sociala medier – här har vi tjänsten för dig!

Som Social Media Manager på Invise blir du rösten för våra kunder, vilket innebär att du jobbar parallellt med företag i olika branscher, framförallt kunder inom B2B. Vi söker dig som är van att ta fram strategier för både organiska inlägg och köpt annonsering. Du tar fram kampanjer och producerar content tillsammans med dina kollegor, men du lägger också mycket tid åt att mäta trafik, analysera och optimera. Att jobba med sociala medier handlar nämligen inte bara om att pusha ut ett snyggt inlägg, en genomtänkt annonseringsstrategi är avgörande för att skapa framgångsrika resultat.

Rollen i sin helhet ser ut ungefär så här:
Producera inlägg för våra uppdragsgivares räkning, främst på LinkedIn, Facebook och Instagram

Betald annonsering och att mäta, följa upp och rapportera till kund

Idéarbete och strategisk planering tillsammans med kund och i interna leveransteam

Övervaka kanaler, inlägg och svara på kommentarer

Utbildningar, workshops och presentationer för att skapa internt engagemang hos våra kunder

Omvärldsbevakning för att ha koll på nya funktioner och trender

Vem är du?
Vi ser framför oss att vår nästa kollega har en god balans mellan det kreativa och analytiska. Att du har ett tekniskt intresse, djup kunskap kring segmentering och att du är van att sätta upp, mäta och optimera annonsering. Du trivs med att presentera dina idéer och att argumentera för dina val. Du behöver därför vara en flexibel, lösningsorienterad, snabbtänkt och positiv person. För ena stunden kan du nämligen behöva hantera en kritisk kommentar på Facebook och andra stunden föreläser du om social selling på en kunds afterwork. Vi vill att du har:

ett par års erfarenhet av att ha arbetat affärsmässigt med sociala medier

erfarenhet av segmentering, optimering och annonsstrategi i sociala kanaler

erfarenhet av att jobba på byrå med kunder i olika branscher

Invise
Rätt driv och inställning kan ta dig hur långt som helst! Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, givetvis i kombination med dina kompetenser och tidigare meriter. Det viktigaste är att du har en stark vilja att ta både dig själv, oss och våra kunder framåt. Är du nyfiken på att veta mer om oss? Det här är vi !
Det här är en heltidstjänst om 40 h/v där du fördelar din arbetstid fritt under veckans gång. Tillträde sker omgående eller så snart som möjligt. Vårt kontor ligger på Kungstensgatan 48 i Stockholm, nära tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan.
Lästips under tiden du väntar på respons från oss: Strategi för sociala medier
Din ansökan
Låter det här intressant – eller tror du dig ha en vän som skulle briljera i rollen? Sök tjänsten via annonsen redan idag! Har du frågor så besvaras dessa av Anders Norrman, People & Culture Manager på Invise, anders@invise.se .
Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vi är en av Sveriges främsta digitala byråer och våra ambitioner är höga. För att nå våra mål rekryterar vi nu en Social Media Manager. Så, till dig som är van att jobba med innehåll, annonsering och optimering i sociala medier – här har vi tjänsten för dig! Som Social...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group