Du är karriärssugen och ser en chans när den dyker upp.

Vi söker dig som är snabbfotad, effektiv och kvalitetsmedveten. Du har en god känsla för att prioritera. Du har ett arbetssätt som präglas av eget ansvar i kombination med nära samarbete med dina kollegor.

Du är en positiv, lyhörd och en möjlighetsorienterad person. Du är nyfiken på nya utmaningar men har heller inget emot att ta tag i enklare arbetsuppgifter som är nödvändiga för att vår verksamhet ska fungera.

Du har lätt för att bygga och behålla goda relationer. Vi ser även att du är strukturerad och gillar att vara spindeln i nätet.

Du trivs bra i ett högt tempo och med höga krav, bara det bästa är bra nog.

Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift.

Du har relevant erfarenhet av sociala medier / influensers på en operativ och strategisk nivå.

Du vet hur man sätter en effektiv social media-strategi för att säkerställa engagemang, räckvidd och trafik.

I denna roll kommer du att arbeta tätt ihop med VD och marknadsföringsteamet.

Erfarenhet från arbete med sociala medier, marknadsföring, projektledning/administration eller snarlikt krävs.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Social media & Influencer manager med projektledaregenskaper för ett av Sveriges, inom kort – snabbast växande bolag.

-Antar du utmaningen?

Som Social Media & Influencer manager ansvarar du för kommunikationen i våra sociala kanaler. Du kommer vara högst delaktig i det strategiska arbetet, och sedan vara ansvarig för att se till att det genomförs. Du är ansvarig för att utveckla samarbeten och bygga relationer med våra influensers, och se till att vårt varumärke blomstrar genom Instagram, Facebook och andra relevanta kanaler. Detta uppdrag kräver daglig samordning och korrespondens i alla våra sociala kanaler. Slutligen följer du upp och analyserar aktiviteter för att säkerställa ständig förbättring och utveckling.

Du kommer också vara ansvarig för att projektleda och samordna events där våra influensers, samarbetspartners och kunder bjuds in.

Om oss

GoldenVagance har visionen att bli ett globalt fashion-brand inom beachwear, med huvudprodukter såsom solglasögon och badkläder.
Vi ska vara det självklara valet på alla ställen där solen lyser.

Alla våra produkter är egen design och utveckling, och vårt primära fokus är att bygga ett starkt och unikt varumärke på kort tid. Ägarna bakom denna storsatsning har en gedigen erfarenhet och kunskap inom att bygga framgångsrika brands genom bland annat framgångsrik online-och influensers marketing. Vi är en start-up med helt unika förutsättningar, vilket lägger grunden för en snabb tillväxtresa. Detta kommer ställa höga krav på dig som vill vara en av grundpelarna på denna framgångsresa.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaNorrköping
Du är karriärssugen och ser en chans när den dyker upp. Vi söker dig som är snabbfotad, effektiv och kvalitetsmedveten. Du har en god känsla för att prioritera. Du har ett arbetssätt som präglas av eget ansvar i kombination med nära samarbete med dina kollegor. Du är en positiv, lyhörd och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group