Collector är en nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Innovation är en av våra allra största drivkrafter. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus anpassar vi tjänster och utvecklar nya lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar bland annat privatlån, kreditkort och betallösningar för e-handel och detaljistkedjor. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till obruten tillväxt i 17 år. Sedan starten 1999 har vi utmanat och utvecklat branschen i Norden och är nu drygt 440 medarbetare fördelade på våra fyra kontor i Göteborg, Helsingfors, Oslo och Stockholm. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en initiativrik Social Media Manager till vårt huvudkontor i Göteborg!

Om tjänsten som Social Media Manager
I din roll som Social Media Manager har du det övergripande ansvaret för Collector Banks kommunikation i sociala medier. Din viktigaste uppgift är att med fingertoppskänsla planera, producera, publicera, sponsra och optimera innehåll i kanaler som Facebook och LinkedIn och vidare skapa en dialog med Collectors kunder och följare. Utöver att du är företagets röst i sociala medier är en central del i din tjänst att analysera och följa upp kampanjer och andra marknadsinsatser i sociala medier. Du navigerar rutinerat i Business Manager men ser alltid på siffrorna med ett nyfiket och analytiskt ögonpar – redo att komma med förbättringsförslag och rekommendationer på hur Collector Bank kan bli än bättre på sociala medier! Som Social Media Manager kommer du att ingå i ett team med spetskompetenser: här samarbetar du bland annat med en Content Creator, Marketing Automation Manager och inte minst med ett flertal Brand Managers.

Vi söker dig som…
… är självgående, prestigelös och trygg i din yrkesroll. Det kanske inte står Social Media Ninja på din LinkedIn-profil, men dessa ord beskriver din kompetens perfekt. Du har erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer med följarna och förstår dynamiken mellan företag och följare. Ditt intresse för sociala medier gör att du självmant kontinuerligt håller dig uppdaterad på plattformarnas löpande uppdateringar och du är inte sen med att prova nya format och utforska möjligheter. Dessutom är du strukturerad, initiativtagande och sammarbetsvillig.

Har du tidigare erfarenhet av rollen som Social Media Manager eller Community Manager ser vi det som högst meriterande. Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Collector Bank.

Vad Collector Bank erbjuder dig
Att arbeta på Collector innebär en vardag i en föränderlig miljö med stark framåtanda –  det här är en arbetsplats där du förväntas ta stort eget ansvar samtidigt som har minst lika stora möjligheter att utvecklas. Samtliga medarbetare, oavsett roll, uppmuntras och förväntas bidra i arbetet med nya lösningar och erbjudanden. Affärsmässighet med personligt engagemang och en vilja att hela tiden utvecklas genomsyrar organisationen – på alla plan.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaGöteborg
Collector är en nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Innovation är en av våra allra största drivkrafter. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus anpassar vi tjänster och utvecklar nya lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar bland annat privatlån, kreditkort och betallösningar för e-handel och...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp