Adecco Group söker nu en proaktiv och driven Social Media Manager som har en gedigen operativ erfarenhet av modernt och innovativt arbete med sociala medier. Just nu bygger vi en ny kommersiell avdelning där du som Social Media Manager blir en viktig del. Har du ett engagemang för samhällsfrågor inom tech, innovation och framtidens arbetsmarknad är detta rollen för dig!

Om tjänsten
Som Social Media Manager kommer du säkerställa att Adecco Group och våra varumärken har en proaktiv och modern sociala medier funktion. Du driver de kommunikativa plattformarna på sociala medier i syfte att driva engagemang, trafik och försäljning. Du förväntas bidra i arbetet med den sociala strategin och plan som du sedan exekverar. Du ser till att arbetet med sociala medier håller den senaste och relevantaste expertisen inom hantverket. Din roll hanterar både för organisk- och sponsrad trafik. Du blir den primära kontaktpersonen till Adecco Group globalt rörande sociala medier och ingår i det globala ämnesnätverket för sociala medier.
Social Media Manager är en ny roll för att stärka och växla upp det befintliga arbetet med sociala medier med fokus på försäljning. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att genomföra kampanjer där fler olika kommunikationsdiscipliner, data och innovation ingår, allt för att nå maximal effekt. Det innebär att du kommer att bygga ett brett kontaktnät såväl internt som externt med samarbetspartners och byråer.

Om dig
Du har arbetat professionellt med sociala medier och digitala kampanjer i minst ett par år, gärna på byrå. Du är sugen på att ta nästa kliv och vill att ditt arbete ska göra skillnad. Som person är du driven och har hög kommunikativ förmåga. Du har god förståelse för det kulturella beteendet i sociala medier och ett stort intresse av att följa nya fenomen och trender. Har du ett intresse för samhällsfrågor inom tech, social hållbarhet och arbetsmarknad är det mycket meriterande.
Som Social Media Manager rapporterar du till Head of Brand & Marketing som ett av de team som ingår i den kommersiella avdelningen. Idag består den kommersiella avdelningen av Digital Sales och Bid- och affärsutveckling. Totalt är vi 16 personer men saknar en – dig!

Om Adecco Group
Adecco Group gör skillnad – för företag, organisationer och individer. Som en av världens största HR-partner har Adecco Group individens utveckling och kundens behov i fokus, och vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco Group uthyrning, rekryteringstjänster och outsourcing på 59 kontor spridda över hela landet. Vårt purpose är ”making the future work for everyone” och vår vision är att vara ”the most admired, innovative workforce solutions partner providing exceptional customer experience through talent and technology”.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Adecco Group söker nu en proaktiv och driven Social Media Manager som har en gedigen operativ erfarenhet av modernt och innovativt arbete med sociala medier. Just nu bygger vi en ny kommersiell avdelning där du som Social Media Manager blir en viktig del. Har du ett engagemang för samhällsfrågor...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group