Vill du vara med under lanseringen av en ny spännande konsumenttjänst?

Vill du jobba tillsammans med expert-stöd från mediebyrå och kommunikationsbyrå för att finslipa dina färdigheter för hantering av sociala medier?

Vi letar efter vår nästa stjärna: en engagerad Social Media Intern som vill driva Comprados sociala medier när vi lanserar vår tjänst under hösten 2017!

Din roll under lanseringen

Vi lanserar Comprado med dunder och brak under hösten 2017! Vi kommer annonsera digitalt, i sociala medier och utomhus på stan. Givetvis behöver denna marknadsförings-push kompletteras med riktigt vasst innehåll i våra sociala kanaler, och här behöver vi din hjälp!

Marknadsföring sker tillsammans med prisbelönta byråer (årets byrå 2016), vilka kommer finnas till hands för stöd och expert-tips för dig som Social Media Intern.

Vi ser framför oss en kommunikation i sociala medier där vi bjuder våra följare på visuellt tilltalande innehåll med smarta budskap som på ett effektivt sätt bygger Comprados varumärke, driver besökare till vår site, samtidigt som inläggen ger värde åt våra följare.

Företaget och tjänsten Comprado

Comprado är en välfinansierad startup som utvecklar en ny typ av digital konsumenttjänst. Vi fokuserar på att skapa marknadens smartaste konsumentguide för att hjälpa människor att möta och konsumera produkter och tjänster i sin närhet. I vår webb-app och native mobil-app kommer användarna kunna hitta, jämföra, boka och köpa produkter och tjänster från tusentals butiker och tjänsteleverantörer. Redan idag har vi ca tiotusen anslutna verksamheter inom områden som Hälsa & Skönhet, Restauranger, Shopping, Bilverkstäder, Takeaway-mat, Träning, och mycket mer.

Arbetsuppgifter

Som Social Media Intern på Comprado ges du stort ansvar för våra sociala medier! Du är kreativ, en idésprutare och du ansvarar för allt ifrån att skapa innehåll, svara på kommentarer, följa andra kanaler, osv. Du skapar en strategi för kommunikationen tillsammans med vår innehållsbyrå och du linjerar innehåll som publiceras med marknadsföring från vår mediabyrå.

Eftersom vi är ett litet men växande team, ges varje kollega stort ansvar, och för dig kommer det finnas stort utrymme för engagemang inom fler områden inom marknadsföringen och kommunikation.

Om dig:

 • Du vet vad som fungerar i sociala medier och du älskar allt som är digitalt.
 • Du är kreativ, nyfiken och har ett stort intresse för att kommunicera med kunder via digitala kanaler
 • Du studerar just nu (eller har precis avslutat dina studier) en relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller liknande.

Nice-to-haves:

 • Design-skills (PS, Illustrator, ID, etc)
 • Foto-skills (alltså att ta bilder med en kamera)
 • Baskunskaper om SEO
 • Viljan att ansvara för fler områden inom marknadsföring och kommunikation, utöver sociala medier, på Comprado.

Om rollen:

 • Internship på deltid. Start: augusti/september.
 • Du sitter tillsammans med dina kollegor på vårt kontor i centrala Stockholm
 • För rätt kandidat finns goda möjligheter till personlig utveckling, utvidgat ansvar och anställning efter avslutat internship
 • Skicka din ansökan så snart som möjligt, då vi kommer börja träffa kandidater omgående
 • Skicka med både CV och personligt brev i din ansökan

Ansök här.

MedieJobbPraktikjobbStockholm
Vill du vara med under lanseringen av en ny spännande konsumenttjänst? Vill du jobba tillsammans med expert-stöd från mediebyrå och kommunikationsbyrå för att finslipa dina färdigheter för hantering av sociala medier? Vi letar efter vår nästa stjärna: en engagerad Social Media Intern som vill driva Comprados sociala medier när vi lanserar...