me&i är ett svenskt modeföretag som designar, tillverkar och säljer barn- och damkläder via homeparty och e-handel i fyra länder inom Europa. Vi lägger stort fokus på hög kvalitet och hållbarhet i hela vår kedja. På vårt charmiga huvudkontor på Skeppsbron i centrala Malmö jobbar ett 20-tal medarbetare inom administration, marknad och design. me&i är en del av den svenska industrigruppen Volati. Nu söker vi en Social media & influencer Marketing koordinator

 

ARBETSUPPGIFTER:

Me&i vill se en tillväxt i sociala kanaler och i den här rollen kommer du att jobba på vår Marknadsavdelning och vara övergripande ansvarig för strategi, planering, innehållsproduktion, annonsering och uppföljning för relevanta sociala kanaler.

Du ansvarar också för vår globala strategi för influencer marketing och jobbar nära och aktivt med för närvarande fyra lokala marknader för att säkerställa att strategin implementeras. Du har ett nära samarbete med partner och kollegor ute på olika marknader, du är lyhörd och drar nytta av relevant innehåll för den globala kommunikationen samtidigt som du ger support och guidar lokala kollegor vid behov.

Du kommer även dagligen att jobba med att lägga upp innehåll, ha en nära dialog med alla som kontaktar oss i sociala kanaler via våra säljare samt ha tät kontakt med Kundservice.

VI SER GÄRNA ATT DU HAR:

  • 3-5 års relevant erfarenhet av social media och influencer marketing både på operativ och strategisk nivå
  • Jobbat med både annonsering och organiskt innehåll och är van att utvärdera och följa upp resultat
  • Utbildning från högskola/universitet eller relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadskommunikation.
  • Meriterande med kurser inom SEO och Google Analytics
  • God förståelse för hur den digitala resan för vår målgrupp ser ut
  • Kan skapa mindre omfattande innehåll på egen hand, men också agera beställare mot extern byrå och agera projektledare
  • Är självgående med god förmåga att ta initiativ och driva projekt och aktiviteter framåt
  • Behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift, tyska, norska eller finska är meriterande

VI ERBJUDER DIG:

En utmanande och spännande roll i en organisation fylld med glädje, driv och engagemang. Vi erbjuder en öppen, kreativ och snabb miljö där det egna ansvaret får stort utrymme. Våra värdeord; flexibel, lösningsorienterad och kunnig genomsyrar hela organisationen, både på huvudkontoret i Malmö och ute hos våra 800 säljare. Som del av industrigruppen Volati finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

ANSÖKAN:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Skicka in din ansökan via ansök nu-knappen eller maila till maria.lingborg@meandi.com senast 23 December.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Om du har frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Maria Lingborg (Marketing Manager) på maria.lingborg@meandi.com.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaMalmö
me&i är ett svenskt modeföretag som designar, tillverkar och säljer barn- och damkläder via homeparty och e-handel i fyra länder inom Europa. Vi lägger stort fokus på hög kvalitet och hållbarhet i hela vår kedja. På vårt charmiga huvudkontor på Skeppsbron i centrala Malmö jobbar ett 20-tal medarbetare inom...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group