Vi söker dig som vill vara med på EcoVikings (produkter för bebisar) och VikingShakes (produkter för hälsa och träning) globala tillväxtresa!

Arbetsuppgifter:
Du kommer dagligen att arbeta med samarbeten på sociala medier så som Instagram och Facebook genom att bygga relationer med influencers stora som små. Som Influencer Coordinator jobbar du aktivt med att utveckla företagets synlighet och försäljning genom regelbundna samarbeten med både företag och influencers. Du skapar även marknadsföringsmaterial (social media content) i form av bilder, videos och inlägg samt anordnar olika tävlingar mm.

Vi ser att du har passion för sociala medier och gillar att arbeta med kommunikation för att driva försäljning och vara en bidragande faktor till vår globala tillväxt. Det betyder även att du är kreativ och ständigt uppdaterad på rådande trender.

Vi söker dig som älskar:
Direktkontakt med influencers och företag
Arbeta med sociala medier
Hålla ett högt tempo
Arbeta strukturerat under eget ansvar med god arbetsmoral

För att passa in i den här tjänsten ser vi att du:
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Är stresstålig
Är van vid att jobba i Office-paketet
Är tävlingsinriktad och ambitiös

Vad vi erbjuder:
Vi erbjuder en kreativ och innovativ miljö med högt tempo där möjlighet till utveckling och avancemang är stor i takt med vår globala tillväxt. I din roll kommer du arbeta globalt med möjlighet till resor i en spännande bransch med stor potential. Har du driv och vill bygga en lysande karriär inom försäljning hos ett globalt växande bolag tveka inte att söka tjänsten.

Ansökvia mejl till: info@ecoviking.com .

MedieJobbSociala MediaGöteborg
Vi söker dig som vill vara med på EcoVikings (produkter för bebisar) och VikingShakes (produkter för hälsa och träning) globala tillväxtresa! Arbetsuppgifter: Du kommer dagligen att arbeta med samarbeten på sociala medier så som Instagram och Facebook genom att bygga relationer med influencers stora som små. Som Influencer Coordinator jobbar du...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group