Vill du vara en del av genomförandet av JYSKs strategi där digitala medier spelar en betydande roll? JYSK söker en Social Media and Digital Coordinator med ansvar för Sverige.

Det är en bred roll inom digital marknadsföring med stort fokus som ”Community Manager” för JYSK Sveriges sociala medier och som webbredaktör för den svenska webbshopen. Du är en viktig del i att synliggöra JYSKs varumärke inom de digitala medierna i samarbete med E – Business teamet i JYSK Nordic.

JYSK är ett internationellt retailföretag i ständig utveckling där E-business är den snabbast växande avdelningen i ”Nordic”-organisationen. I rollen som Social Media and Digital Coordinator agerar du även som bollplank till kollegor i övriga Europa. 

DU ÄR ENGAGERAD OCH…

kan förvänta dig: En arbetsdag som kommer att bestå av att utveckla, underhålla och driva JYSK Sverige på sociala och digitala medier. Du kombinerar naturligt din kreativitet med JYSKs varumärkeskoncept i ditt dagliga arbete att få ut JYSKs budskap till nuvarande och potentiella målgrupper. Du tar egna initiativ till att arbeta självständigt mot deadlines.
Huvudsakliga ansvarsområden:
• Sammankoppla JYSK Sveriges marknadsaktiviteter med sociala och digitala medier. Du är ansvarig för utvecklingen av en ”content calendar” för blogg, Instagram, Facebook och nyhetsbrev etc.
• Du jobbar dagligen med hemsidans CMS-verktyg när du uppdaterar kampanjsidor m.m. (Drupal), SEO/SEM optimering, link building och Google Adwords.
• Grafisk formgivning för våra digitala medier, du behärskar Adobe Photoshop och om du kan arbeta hela Adobe CS-paketet är detta meriterande.

DU GES MÖJLIGHETER OCH…

• Du ska vara en eldsjäl inom sociala och digitala medier med en god förmåga att omformulera text för att anpassas till digitala medier.
• Du ska kunna tänka kommersiellt och samtidigt ha förmågan att engagera användarna på nya och innovativa sätt.
• Du är serviceminded och kommunicerar flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
• Du har stort kundfokus och förmågan att med fingertoppskänsla bemöta våra kunder på sociala medier på ett professionellt och ödmjukt sätt.
• Du är resultatinriktad, utåtriktad och trivs i ett högt arbetstempo.
• Du har en flexibel inställning till nya situationer och fokuserar på lösningar samtidigt som du har en god uppföljningsförmåga.

Är du rätt person för att driva JYSKs digtala medier framåt? Välkommen med din ansökan senast den 21 februari. Tillträde efter överenskommelse.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/jysk.png?fit=330%2C153https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/jysk.png?resize=150%2C150MedieJobbPR & KommunikationBurlöv
Vill du vara en del av genomförandet av JYSKs strategi där digitala medier spelar en betydande roll? JYSK söker en Social Media and Digital Coordinator med ansvar för Sverige.Det är en bred roll inom digital marknadsföring med stort fokus som ”Community Manager” för JYSK Sveriges sociala medier och som...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp