Är du en gamechanger? Se hit!

Viasales ligger i säljbranschens framkant. Vi sammanför fantastiska människor och får fantastiska saker att hända. Kom till oss och var dig själv.

Du behöver att ha goda erfarenheter inom sociala medier och marknadsföring.

Du är proffset inom din egen genre, vilket betyder att du klarar av att driva olika projekt framåt på egen hand. Detta ställer krav på att du är strukturerad och har en god förmåga inom skrift och kan skapa en vision genom text. Vi ser att du har ett öga för det lilla extra inom kreativt skapande. Du kommer ansvara för allt det digitala innehållet så som:

  • Annonsering
  • Sociala kanaler
  • Film & foto-redigering
  • Redigera podcast
  • WordPress

Dina arbetsuppgifter kommer variera och det är viktigt att du kan ha många bollar i luften och komma med egna idéer och initiativ. Vi söker dig som vet att du kan göra en digital skillnad och strävar efter att lära dig mer för varje dag.

Om Viasales:

Vi startade som Viafield, ett av Sveriges främsta fältförsäljningsbolag sedan 2013, men med tid kommer även utveckling. Vi vill inte bara bemästra en typ av försäljning, vi vill göra allt.

Idag är vi Viasales. Något nytt. Ett nytänk för försäljning och en ny typ av organisation.

Det viktigaste för oss är att värna om den organisation vi byggt upp, där ledarskap inte bara är en ledning, en chef, en VD, eller en coach. Alla här har en viktig roll för att det ska fungera och för att vi ska fungera tillsammans.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Är du en gamechanger? Se hit! Viasales ligger i säljbranschens framkant. Vi sammanför fantastiska människor och får fantastiska saker att hända. Kom till oss och var dig själv. Du behöver att ha goda erfarenheter inom sociala medier och marknadsföring. Du är proffset inom din egen genre, vilket betyder att du klarar av...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group