Vi erbjuder en kreativ och spännande tjänst där ditt huvudsakliga arbetsområde är att skapa content till våra sociala kanaler samt där du är ansvarig för att öka engagemang och följare i våra sociala kanaler. Du säkerställer att det content du skapar följer varumärkesstrategi och grafisk profil samt är relevant, kanalanpassat och skapar högt engagemang bland våra följare och kunder. Du är ansvarig för vårt ambassadörsprogram och att se till att våra produkter syns på rätt personer i olika kanaler. Då detta är en ny tjänst på Nividas finns det stor möjlighet att växa i bolaget och forma sin framtid.

Om dig

Du kommer att trivas med oss om du älskar fart, utveckling och tillväxt i entreprenöriell miljö med snabba beslut och nära till handling. Du förstår att ett mindre bolag betyder att man arbetar högt & lågt men att det också ger ett stort ansvar redan från start och en möjlighet att växa med bolaget in i framtiden.

Du kommer att vara vår content-expert och dina kreativa idéer samt fingertoppskänsla för bild/rörligt och text fyller våra sociala kanaler och hemsida med härligt content som både inspirerar, engagerar och konverterar. Du gillar att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ till att hitta olika lösningar. Du är van att arbeta med deadlines och med tight budget, är bra på att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och arbetar strukturerat och noggrant. Du har ett öga för detaljer och vad som är ”on brand”. Vidare så har du ett flexibelt och positivt synsätt och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Vi tror att du

Har minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande roll

Har god grafisk kompetens med kunskaper inom Adobe Creative Cloud och fingertoppskänsla för typografi, färg, bild, film, text och animation.

Har kommersiell förståelse och är van att arbeta ”digital first” med att skapa både inspirerande content till egna kanaler och konverterande content till ads.

Har lätt att lära dig och gärna vill utvecklas brett inom content creation, t.ex foto.

Har erfarenhet av att använda nyhetsbrevs-verktyg och är van med att både skapa innehåll och mäta utfallet. Har du erfarenhet av Mailchimp är det en stor fördel.

Du löser skarp copy till banners eller till inlägg på Instagram, men kan även producera längre format så som inspirerande artiklar eller anpassade SEO-texter.

Talar och skriver flytande svenska och engelska.

Du kan sätta strategi, skapa innehåll, analysera engagemang och andra nyckeltal. Du har en stor passion för sociala medier och du håller dig ständigt uppdaterad kring relevanta trender och uppdateringar.

Och viktigast av allt: Du är taggad på att vara med på en spännande tillväxtresa och tycker att Nividas är ett varumärke du kan vara stolt över att arbeta med!

Vi är ett litet effektivt team som jobbar mot tydliga mål. Vi arbetar hårt men har mycket kul tillsammans längs vägen – Våra värdeord är Kompis, Nyfiken, Stolta och Okomplicerat.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Med det sagt, om du tror att du är rätt för tjänsten kan orten vara flexibel.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vi erbjuder en kreativ och spännande tjänst där ditt huvudsakliga arbetsområde är att skapa content till våra sociala kanaler samt där du är ansvarig för att öka engagemang och följare i våra sociala kanaler. Du säkerställer att det content du skapar följer varumärkesstrategi och grafisk profil samt är relevant,...


Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group