Bo granne med savannens vilda djur, åka den världsunika linbanan Safari eller träffa Bamse i en värld där sagan blivit verklighet – Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vi letar nu efter dig som vill fortsätta att förvalta och utveckla Destination Kolmårdens spännande varumärke! Vi söker en Social Media & Content ansvarig till Sveriges roligaste arbetsplats. Vi sitter på Kolmårdens djurpark, bara ett stenkast från exotiska djur och omgivna av fantastisk natur.

Om tjänsten
Som vår nästa Social Media & Content ansvarig har du en nyckelroll i att befästa Kolmårdens position som Sveriges mest älskade familjedestination. I denna roll kommer du att driva Kolmårdens- och Vildmarkshotellets sociala kanaler så som Facebook, Instagram, Snapchat och Youtube. I din roll ingår att skapa kampanjer, tävlingar och att rapportera från parken – allt för att engagera våra besökare. Du är Kolmårdens dagliga röst i de digitala medierna och driver arbetet med att skapa kännedom och spridning av information kring parken, allt i nära samarbete med övriga Marknadsavdelningen. Du kommer att vara delaktig och driva hela processen, från idé, projektledning till uppföljning av den kommunikation som görs i sociala kanaler. Du skapar content, så väl i text som i bild och rörligt material. Du kommer även arbeta nära vår webbredaktör för att säkerställa att gästens upplevelse är densamma i sociala kanaler som på vår hemsida.

Är du vår nya stjärna?
Vi söker dig med ett brinnande intresseför kommunikation! Du har 2-3 års erfarenhet från en liknande befattning och du motiveras av att arbeta med sociala medier. Att förmedla budskap via bild, text och rörligt material är något du är bra på. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med innehållsskapande i exempelvis Premiere, Photoshop, Indesign eller After Effects. Du är duktig på att bygga relationer och tycker att det är kul att ha ett brett kontaktnät inom organisationen. Du trivs med att arbeta i en miljö som ständigt är under utveckling, förändring och förbättring! Självklart gillar du djur och dunderhonung! Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du har känsla för kvalitet, gillar att ta eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare och arbetar bra i team. Du är lyhörd, nyfiken och lätt att samarbeta med. Du har en stark drivkraft samt är prestigelös i ditt arbete.

Praktisk information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 12 januari men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Delefors, Brand Manager, på sebastian.delefors@parksandresorts.com eller 0704-95 44 31. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Marcus Berggren, HR-administratör, på marcus.berggren@kolmarden.com eller 010-708 73 25.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Bo granne med savannens vilda djur, åka den världsunika linbanan Safari eller träffa Bamse i en värld där sagan blivit verklighet – Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vi letar nu efter dig som vill fortsätta att förvalta och utveckla Destination Kolmårdens spännande varumärke!...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group