Om du nyligen har avslutat din utbildning inom relevant område, eller har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter spelar inte så stor roll. Här blir det viktigast att du och vi trivs med varandra!

Du bör vara en serviceinriktad person som trivs att arbeta självständigt såväl som i team.
Du ser en långsiktighet i det du gör och genom din nyfikenhet och engagemang utvecklas du ständigt. Här blir du del av ett socialt gäng där du får en ordentlig upplärning kring rollen och genom det de verktyg som krävs för att självständigt kunna driva ditt arbete framåt.

Du som söker är i början av din karriär och letar efter en händelserik arbetsplats där du ges möjlighet att växa in i rollen. Förutom svenska också behärskar engelska då vi arbetar internationellt.
Tempot är ibland högt och det är viktigt att du är uppdaterad på det som händer, alltid ligger steget före och snabbt och snyggt kan visualisera dina idéer. Klimatet i teamet är öppet och då du jobbar tillsammans med kollegor som har lång erfarenhet av rollen får du möjlighet att lära dig och utvecklas. Vidare bör du engageras och utmanas av att vara del av ett mindre företag som gör saker själva.

  • Att skapa kvalitativt innehåll för Facebook, Instagram och hemsida såväl som att skriva artiklar och nyhetsbrev.
  • Upprätthålla strategin för hur ESBE ska stärka och utveckla varumärkets närvaro i sociala kanaler
  • Ansvara för sociala media contentplan för ESBE och koordinera denna med interna stakeholders
  • Synkronisera och projektleda samarbeten initierat från andra avdelningar för publicering i sociala medier
  • Uppdatera och löpande skapa inlägg i de kanaler där ESBE finns närvarande
  • Vara delaktig vid lansering av nya produkter, kontakt med ansvariga för produktlanseringar.
  • Utvärdera resultat och optimera innehåll inom sociala kanaler

ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. Med mer än
100 år bakom oss har vi idag en marknadsledande position och är ett väl etablerat varumärke i hela Europa. ESBE familjen, som är ständigt växande, består idag av drygt 200 anställda och omsätter ca 380 MSEK. 

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaGislaved
Om du nyligen har avslutat din utbildning inom relevant område, eller har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter spelar inte så stor roll. Här blir det viktigast att du och vi trivs med varandra! Du bör vara en serviceinriktad person som trivs att arbeta självständigt såväl som i team. Du ser...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group