Space är världens första digitala kulturcenter av sitt slag. Vi har dedikerat 7500 kvadratmeter vid Sergels torg, mitt i hjärtat av Stockholm, och slår upp dörrarna under hösten 2021. Här inne finner du Skandinaviens största gaming center, The Avicii Experience, en häpnadsväckande arena för E-sport, konferenser och konserter, co-working, creative studios, pop-up butiker och engagerande utbildningsprogram, tillsammans med ett fantastiskt utbud av mat och dryck.
Space är en del av Pophouse Entertainment Group.

Om rollen
I den här spännande och nya rollen kommer du ansvara för den digitala marknadsföringen på Space. Eftersom Space ännu inte öppnat kommer du ha en betydande roll i att bygga och nå ut med Space varumärke. Du kommer utveckla, skapa och producera innehållet på våra sociala medier för Space varumärke och Space sub-varumärken. Du kommer skapa innehåll till vår hemsida och hålla den uppdaterad och attraktiv. I rollen ingår även att samarbeta med både interna och externa designers för specialprojekt så som exponering på event. Du har även en digital insight samt traffic funktion för våra interna skärmar på Space.
En stor del av rollen kommer innebära att marknadsföra våra partners och du kommer vara ansvarig över all hantering, aktivering och att skapa innehåll till våra partnersamarbeten, både på sociala medier och på Space digitala plattformar. Du kommer skapa marknadsföringsstrategier till våra partnersamarbeten och göra material till PR-aktiviteter, kampanjer och extern och intern marknadsföring. I rollen ingår även att samla in statistik och följa upp partners kampanjer på sociala medier.
Om dig

Vi tror att du har några års erfarenhet av content producing för sociala medier och har ett stort intresse för ditt jobb och är sugen på att lära dig mer inom området. Rörligt material och videoredigering har du jobbat med tidigare och du har även kunskaper inom foto och redigering i Photoshop, Indesign och liknande program. Du har erfarenhet av att ha jobbat med marknadsföringsstrategier, skapat innehåll till sociala medier och har även jobbat med copy i form av texter på site och till posts på sociala medier. Eftersom du kommer hantera Space Brandpad tror vi att du har erfarenhet av att ha jobbat med Brandpads. Meriterande är även om du tidigare varit företagsadministratör och annonsansvarig på Facebook.
Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar per vecka som börjar med sex månaders provanställning. Startdatum är enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Tjänsten ingår i ett litet och energifyllt marknadsteam på Space och du kommer ha ett tätt samarbete med dina kollegor på Partner & Commercial avdelningen. Du kommer sitta på vårt kontor mitt i pulsen vid Sergels torg i Stockholm. Vi intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas snabbt.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Space är världens första digitala kulturcenter av sitt slag. Vi har dedikerat 7500 kvadratmeter vid Sergels torg, mitt i hjärtat av Stockholm, och slår upp dörrarna under hösten 2021. Här inne finner du Skandinaviens största gaming center, The Avicii Experience, en häpnadsväckande arena för E-sport, konferenser och konserter, co-working,...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group