Vi söker dig som vet hur man skapar & mäter effekt på Facebook! 

Metros Creative Studio utökar teamet och söker nu en Social Media Adviser. I den här rollen får du vara med och utveckla vår efterfrågade Social Boost-produkt.

Om rollen
Som Social Media Adviser jobbar du med primärt med Facebook, Instagram och LinkedIn. Din roll är att förstärka vårt befintliga team som arbetar med målstyrd platsannonsering på sociala medier. Du är operativ i vårt native-team som dagligen använder våra SoMe-kanaler för att sprida våra annonsörers budskap. Produkten Social Boost är en efterfrågad produkt bland våra rekryteringskunder på MetroJobb, och via tex Facebook når vi rätt kandidater i utvalda målgrupper. Dagarna varvas med publicering, sammanställning, telefonkontakt med kunder och teamwork internt med native-teamet samt säljare.

Vi erbjuder dig
En händelserik och dynamisk arbetsplats med många kontaktytor. Hos oss är det högt i tak och vi värnar om arbetsmiljö, laganda och personlig utveckling. Som del av Metros Creative Studio ingår du i en kompetent grupp medarbetare som alla har sin specialitet. Vi är alla lagspelare som tillsammans tar fram nytänkande lösningar för kund inom digital marknadsföring. En dag på jobbet på Creative Studio innehåller mycket kompetensutbyte, hjärtliga skratt och kreativitet.

Om dig
Vi ser att du har ett stort intresse av kommunikation där snabbhet är en stor fördel. Vi ser även att du är strukturerad och kreativ. Har en bakgrund inom digital marknadsföring och optimering är det meriterande, men inget krav. Vi lär dig allt du behöver veta. Du förstår marknadens stora sociala medier och de digitala mätsystem som finns. Som digital vän har du också ett öga för bild, miljö och sammanhang eftersom
Dessutom är du en social person och en ödmjuk lagspelare.

Din bakgrund
Digital Marknadsföring
Kommunikation
Facebook Business

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vi söker dig som vet hur man skapar & mäter effekt på Facebook!  Metros Creative Studio utökar teamet och söker nu en Social Media Adviser. I den här rollen får du vara med och utveckla vår efterfrågade Social Boost-produkt. Om rollen Som Social Media Adviser jobbar du med primärt med Facebook, Instagram...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp