Vi söker en driven person till vår social media-avdelning. Är du vår nästa medarbetare?

OMD är en av Sveriges mest framgångsrika och belönade mediebyråer med både stora och små kunduppdrag.

Vi söker en person med ett stort intresse för sociala medier, en fallenhet för siffror och en förmåga att kunna se möjligheter för att vidareutveckla samarbeten. Då vi söker en senior förmåga bör du ha arbetat med sociala medier tidigare.

Den avdelning du kommer vara en del av jobbar med köpt annonsering i sociala medier och utgörs idag av 7 härliga medarbetare.

Dagligen

Du kommer arbeta med flera kända varumärken och tillsammans med kundteam ta fram rekommendationer, strategier och analyser samt köpa och optimera kampanjer. Du har många bollar i luften och kommer dagligen ha kontakt med olika medier och kunder.

DINA KVALIFIKATIONER

Du har en förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp
Du är noggrann, tydlig och strukturerad
Du tar initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska förmåga
Du är prestigelös i ditt arbete
Du har en hög känsla för service
Du har en stor nyfikenhet och lust att utforska nya kommunikationsmöjligheter

För frågor om tjänsten maila rebecka.hedman.norell@omd.com. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt!

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?fit=500%2C262https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?resize=150%2C150MedieJobbArkivStockholm
Vi söker en driven person till vår social media-avdelning. Är du vår nästa medarbetare? OMD är en av Sveriges mest framgångsrika och belönade mediebyråer med både stora och små kunduppdrag. Vi söker en person med ett stort intresse för sociala medier, en fallenhet för siffror och en förmåga att kunna se...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp