För direktrekrytering till expansiva Stronger söker vi nu en Social Content Specialist.Är du en kreativ dooer som brinner för att bygga engagemang ochskapa content i team? Gillar du att arbeta med både rörligt och foto och harbra för känsla för storytelling samt gillar att skapa good vibes i social media? Då har vi tjänsten för dig!

Stronger är ett ungt e-handelsbolag sompå kort tid etablerat sig som ett självklart och färgstarktvarumärke av träningskläder till kvinnor och står inför en stark ochhäftigtillväxtresa.Du erbjuds en kreativ och skapande tjänst där din insats spelar en viktig roll för bolagets kommunikation ut på marknaden.

OmStronger
Stronger är ett träningsklädmärke från Sverige som genom global e-handel säljer uttrycksfulla träningskläder för kvinnor i över 100 länder via nätet. Vi tror starkt på god hälsa, både mental och fysisk; vår vision är att motivera kvinnor världen över till att leva en aktiv och energirik livsstil genom att erbjuda snygga träningskläder designade med inspiration från naturen. Genom en stark närvaro i sociala medier, säregen produktdesign och varumärkespaketering har Stronger tagit en stark roll som ett av de främsta digitala varumärkena i Sverige. Vi är idag ett av de största varumärkena i vår nisch på Instagram i Sverige med över 250 000 följare från världen över. Med fortsatt starkt fokus på vår e-handel fortsätter vi nu växa internationellt för att sätta ytterligare avtryck på marknaden.

Om tjänsten
I rollen som Social Content Specialist ansvarar du över uttrycket och bild/film-innehållet av Stronger i deras sociala medier främst Instagram, Facebook & Youtube. Du är tillsammans med Campaign Manager och Digital Designer tongivande i det kreativa arbetet med att bygga en kommunikativ närvaro, skapa en långsiktig strategi och content-kalendrar för främst Instagram och Instagram Stories.Det är en högst skapande roll där du genom verktyg som bland annatLightroom, Adobe Premiere/Final Cut skapar kreativa koncept i framföralltsociala medier. Rollen innebär också att du ansvarar för att producera content till olika sammanhang och kanaler,bildredigering,Instagram Photo Scouting samt ansvara för att planera och verkställalyckosamma kampanjer.

Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen som Social Content Specialist har du väldigt godakunskaper inom sociala mediersamt en unikfingertoppskänsla av kommersiell content, moodboarding och storytelling ur ett varumärkesbyggande perspektiv. Tidigare erfarenhet av arbeteoch skapande i sociala medier ser vi som starkt meriterande samt om dinerfarenhet kommer ifrånenliknaderoll, gärna inom e-handel. Vidare är duduktig inomdigital design och har enfallenhet för vad somengagerar följare i sociala medier som du med dinlekfullhet och skicklighet fångar upp. Ditt arbete kommer innebära mycketbildmaterial varför du behöver varaorganiserad både i ditt bildsorteringsarbete men även vara en god planerare samtproaktivi uppbyggnaden av dittarbeteisociala medie-kanalerna.En förutsättning för tjänsten är att duhar kunskapinom;

Adobe – Photoshop, Lightroom, After Effects och Final cut
Sketch
Apple Keynote
Användarkunskaper i Sociala medier
All övrigskicklighet i relevanta program/systmem ses som starkt meriterande

Om dig
Du ären kreativ själ som vill skapa engagerande koncept i sociala medier.Du arbetar med ett kommersiellt fokus och har en stark vilja ochdriv av att alltid prestera ett gott resultat. Du är initiativtagande och självgående samtidigt som du förstår innebörden av att varaen god teamplayer.Att duär positiv i din personlighet,noggrann i ditt arbeteoch enduktig organisatör ser vi som en självklarhet för tjänsten. Du månar om dittarbete och karriär och vill utveckla såväl dig själv som företaget du arbetar för.Har du dessutom ett intresseav träning, fashion och e-handelsbranschen har du alla förutsättningar för att lyckas i rollen som Social Content Specialist.

Vi erbjuder dig
Du ansluter till ettmoderntoch starkt expansivt bolagmed duktiga, engagerade och drivna medarbetare i enhäftig och dynamisk företagskultur med placering på fint kontori centrala Stockholm.Kontoret karaktäriseras av en modern entreprenöriell glöd med högt tempo i en unik kombination av fashion inomträning och e-handelsbranschen. Du gesmöjlighet att snabbt göra ett avtryck på en mycket het marknad och vi letar efter dig som vill växa, tänka, drömma och skapa.Medarbetarna är Strongers viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering &start
Tjänsten är placerad på Holländargatan i centralaStockholmoch tillsättningär enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmbergpå telefonnummer 072-6006422alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
För direktrekrytering till expansiva Stronger söker vi nu en Social Content Specialist.Är du en kreativ dooer som brinner för att bygga engagemang ochskapa content i team? Gillar du att arbeta med både rörligt och foto och harbra för känsla för storytelling samt gillar att skapa good vibes i social...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group