Tom Hope är ett av världens snabbast växande varumärken inom mode. I dagsläget har vi skeppat våra produkter till över 120 olika länder och vi har på kort tid lyckats få mer än 1,5 miljon följare på sociala medier. Vår framgång beror i hög grad på kvalitén i vår digitala marknadsföring. Därför söker vi nu en Social Commerce Coordinator som vill bli en del av vårt marknadsteam på huvudkontoret i Stockholm med hela världen som arbetsplats.
Vi erbjuder Dig en spännande roll på ett nytänkande företag, i modebranschen, som är under mycket stark tillväxt. Du får arbeta i en digital och internationell miljö med korta beslutsvägar och möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att bli en viktig del i ett ungt och drivet team som arbetar i snabbt tempo och har hög kunskap inom digital marknadsföring. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.
I rollen som om Social Commerce Coordinator kommer Du att spela en viktig roll i vårt marknadsteam. Du är expert på sociala medier och är inte rädd för att komma med åsikter och nya idéer. Dina uppgifter består i att bygga och upprätthålla relationer med brand ambassadors och influencers världen över. Du förväntas ha en förståelse för vilka typer av samarbeten som passar vårt varumärke samt kunna analysera utfallet av dessa. Du kommer att ha regelbunden kontakt med influencers i andra europeiska länder.

För att lyckas i denna roll vill vi att Du har:

  • Mycket goda kunskaper i det franska, italienska eller tyska språket, framför allt i skrift.
  • Tidigare erfarenhet av Influencer Marketing, med dokumenterade framgångsrika resultat.
  • Ett brinnande intresse för mode/accessoarer
  • Stor insyn i influencer-världen
  • Ett starkt öga för form och design

Vi vill också att Du är:

  • Expert på sociala medier
  • Driven, initiativtagande och självgående
  • En lagspelare som konstruktivt kan diskutera fram den bästa lösningen med övriga marknadsteamet

Låter detta som något för dig?

I så fall ser vi fram emot Din ansökan! Vi kallar till intervjuer löpande, så vänta inte med att söka. Bifoga CV och personligt brev samt en bra motivering till varför vi söker just Dig.

Vi är övertygade om att våra unika egenskaper tillsammans utgör vår främsta styrka och strävar därför alltid efter mångfald när vi rekryterar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Vid specifika frågor kring uppdraget, vänligen kontakta:

Malin Jonasson, malin@thetomhope.com

Ansök här.

MedieJobbE-commerceStockholm
Tom Hope är ett av världens snabbast växande varumärken inom mode. I dagsläget har vi skeppat våra produkter till över 120 olika länder och vi har på kort tid lyckats få mer än 1,5 miljon följare på sociala medier. Vår framgång beror i hög grad på kvalitén i vår...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group