Mynewsdesk har växt kraftigt de senaste åren. Från att ha varit tolv personer 2007 är vi idag över 220 personer fördelade på sju kontor i fem länder. Vår resa har bara börjat och vi fortsätter att expandera ut i världen. Vårt huvudkontor ligger på Rosenlundsgatan på Södermalm i Stockholm och det är hit vi nu söker en skribent för vårt affärsområde Mynewsdesk Content. Intresserad?

Vad ska du göra?

Vi söker nu efter en person som ska kliva in i en roll som skribent helst från och med 1:a augusti. Du blir i den här rollen en del av ett team på sex personer som tillsammans ansvarar för Mynewsdesks affärsområde Mynewsdesk Content. Mynewsdesk Content jobbar med allt från film och bild till text och sociala medie-strategier. Det innebär att tillsammans med kunden, eller enligt kundens önskemål, ta fram det material som kunden vill använda i sina kanaler. Rollen som skribent kommer att innebära ett stort ansvar för att producera det skrivna materialet. Det kommer att till exempel handla om att skriva pressreleaser åt kund.

Om dig:
Vi tror att du:
har ett par års erfarenhet av att skriva och producera text, kanske har du erfarenhet som journalist eller som skribent.
är trygg i dig själv och kan arbeta bra självständigt men även i ett team.
kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift.
Har arbetat med eller studerat sociala medier eller digital strategi.
är kreativ.
är duktig på att strukturera ditt arbete.
trivs i en snabbt föränderlig och kreativ miljö.
är konsultativ och förtroendeingivande.
har ett utpräglat kommersiellt tänk.
Vi tror att du är i början av din karriär, kanske arbetar i en liknande roll sedan ett par år tillbaka och nu söker en roligare arbetsplats. Du kan läsa mer om anledningarna till varför du ska jobba hos oss på http://careers.mynewsdesk.com/ 

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Mynewsdesk har växt kraftigt de senaste åren. Från att ha varit tolv personer 2007 är vi idag över 220 personer fördelade på sju kontor i fem länder. Vår resa har bara börjat och vi fortsätter att expandera ut i världen. Vårt huvudkontor ligger på Rosenlundsgatan på Södermalm i Stockholm...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group