Är du en stjärna på att skriva kreativa och säljande texter? Är du dessutom grafiskt kunnig och vet hur man skapar innehåll som når ut digitalt? Har du koll på sociala medier och den digitala utvecklingen? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Vi söker en copywriter/skribent på heltid med start efter sommaren för ett föräldravikariat. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan i dag! DET BLIR SOM VI ÄRMänniskorna som är Convini skapar framåtrörelse och tar vårt koncept till nya nivåer. För att kugga i vår kultur ska du vara en lika nyfiken och passionerad relationsbyggare som vi är.

Du är en modig lagspelare som bidrar till vår höga energinivå och vår vision. En varm, bjussig person som både delar kunskap och ger service utöver det vanliga. Vi erbjuder dig en resa i personlig utveckling – med lika stolta och engagerade kollegor som du. Starka personligheter som triggas av ansvaret, de tydliga prestationskraven, skrattfaktorn på jobbet och friheten att pussla ihop arbetsdagarna efter eget huvud.

Mer om Convini hittar du här: www.convini.se DITT UPPDRAGSom kreativ skribent på Convini ingår du i vårt framåtlutade och förändringsbenägna marknadsteam. Vi jobbar nära våra säljare, övriga Convini-kollegor och våra externa byråer. Vi letar efter dig som är en skicklig skribent som även har intresse, erfarenhet och inte minst öga för formgivning. Hos oss kommer du att ansvara för att skapa kreativ och vass kommunikation gentemot både kunder och konsumenter utifrån Convinis varumärkesriktlinjer.

Du skapar innehåll, allt från bloggposter och webbcontent till nyhetsbrev, månadskampanjer och pushmeddelanden. Stort som smått! Du är nyfiken och håller dig ständigt uppdaterad och ajour inom sociala medier och digital utveckling och det är ett plus om du har ett personligt intresse för frågor inom hälsa och välmående.DU ÄRFör att trivas hos oss är du självgående och proaktiv. Du har ett tydligt eget driv, initiativförmåga och ett välutvecklat strategiskt tänk.

Du är innovativ och nyfiken, social och prestigelös. Du gillar att vara där det händer och är inte rädd för att hugga i. Sist men inte minst är det viktigt för dig att ha kul på jobbet! DU KANDu har relevant utbildning inom journalistik och/eller media och kommunikation.

Vi tror att du har 3–5 års erfarenhet av arbete med innehåll i digitala kanaler. Du är en god kommunikatör och en skicklig skribent med känsla för både språk och tonalitet. Du är en fena på Photoshop och InDesign. Har du dessutom koll på Hubspot är det ett plus men inget krav.OM TJÄNSTENTjänsten är ett vikariat som sträcker sig över minst ett år med start enligt ök i augusti 2019 i Stockholm.Är det dig som vi precis har beskrivit så skicka in din ansökan tillsammans med ett material du producerat som du känner dig stolt över.

Gärna ett arbetsprov som rymmer både text och bild.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Är du en stjärna på att skriva kreativa och säljande texter? Är du dessutom grafiskt kunnig och vet hur man skapar innehåll som når ut digitalt? Har du koll på sociala medier och den digitala utvecklingen? Då kan detta uppdrag vara något för dig. Vi söker en copywriter/skribent på heltid...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group